hamburger-icon

Kliker.info

Nenad Stevandić, potpredsjednik NS RS : U Republici Srpskoj je prisutna politička mržnja

Nenad Stevandić, potpredsjednik NS RS : U Republici Srpskoj je prisutna politička mržnja

13 Septembra
06:35 2017

Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić izjavio je da je na  sjednici skupštinskog Kolegijuma zaključeno da sutra (danas) na sjednici ovog tijela budu definisane tačke dnevnog reda koje bi bile razmatrane na prvoj narednoj sjednici.

“Zaključili smo večeras da sutra bude nastavljena sjednica Narodne skupštine, a prije toga da zasjeda skupštinski Kolegijum na kome ćemo definisati koje su to tačke koje će biti razmatrane na prvoj narednoj sjednici parlamenta”, rekao je novinarima Stevandić.

On je istakao da su i ranije povlačene tačke dnevnog reda i da je sada nemoguće nešto razmatrati ukoliko je povučeno na prijedlog nadležnog skupštinskog odbora.

“Sve se može pripremiti, uz kompromis i dogovor i da sporne tačke razmatramo na narednoj sjednici. Dobro je što raspravljamo o svim stvarima za koje bilo ko smatra da su sporne”, kaže Stevandić, koji je ocijenio da je u Republici Srpskoj prisutna politička mržnja.

On je izrazio zadovoljstvo što se nije nasjelo na pokušaj izazivanja nasilja i mržnje u Narodnoj skupštini Republike Srpske, koja je najstabilnija zakonodavna institucija u regionu.

“Poručujem građanima da ćemo sačuvati mir i stabilnost u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Postoji skupštinska većina koja čuva stabilnost najviše zakonodavne institucije”, naglasio je Stevandić.

(Klker.info-Srna)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku