hamburger-icon

Kliker.info

Nakon što je prebolio koronavirus : Tom Hanks posramio sve one koji u javnosti ne nose zaštitne maske i ne shvaćaju socijalno distanciranje ozbiljno

Nakon što je prebolio koronavirus : Tom Hanks posramio sve one koji u javnosti ne nose zaštitne maske i ne shvaćaju socijalno distanciranje ozbiljno

03 Jula
05:46 2020

Sve više poznatih osoba poziva svoje obožavatelje, ali i sve ostale da preuzmu osobnu odgovornost i pokušaju smanjiti širenje koronavirusa poštivajući službene smjernice, a posljednji među njima je i glumac Tom Hanks.

Tokom nedavne konferencije za novinare na kojoj je promovirao svoj nadolazeći film ‘Greyhound’, legendarni glumac Tom Hanks ohrabrio je ljude da se i sami svojim postupcima pridruže borbi protiv globalne pandemije. 

– Postoje tri stvari koje možemo učiniti kako bismo pokušali napraviti promjenu na zdravstvenom nivou : Nositi masku,  poštivati socijalnu distancu i prati ruke, rekao je glumac koji se nije suzdržao od otvorene kritike onima koji ne poštuju borbu protiv opasnog virusa.

– Stvari su vrlo jednostavne , i svatko bi ih se trebao pridržavati za osobnu dobrobit, ali i za zdravlje svojih bližnjih, naglasio je glumac.

Inače, 63-godišnjem dobitniku Oscara Tom Hanksu i njegovoj supruzi Riti Wilson u martu  je dijagnosticiran koronavirus dok su bili u Australiji, a iako su se potpuno opravili, poštuju pravila samoizolacije dok su u Los Angelesu te se strogo pridržavaju svih propisanih mjera za suzbijanje pandemije. Hanks je  također donirao i svoju plazmu jer sadrži antitijela koja mogu pomoći ljudima u borbi protiv koronavirusa. 

Glumac je rekao da su on i njegova supruga imali oko deset dana “vrlo neugodnih simptoma” koji nisu bili opasni po život.

Film ‘Greyhound’, u kojem Tom Hanks glumi zapovjednika američke mornarice, kapetana Ernesta Krausea predstavit će se 10. jula na Apple TV+.

(Kliker.info-SD)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku