hamburger-icon

Kliker.info

Nakon pobjede Hrvatske protiv Engleske veliko slavlje u Zagrebu

Nakon pobjede Hrvatske protiv Engleske veliko slavlje u Zagrebu

12 Oktobra
11:05 2006

– Dobio sam kartu od prijatelja za rođendan i večerašnja pobjeda najljepši mi je dar. Prvi sam put u Zagrebu, a hrvatsku reprezentaciju pratio sam u svim utakmicama po Europi – rekao je Ivica Hećimović koji je na nogometni spektakl doputovao iz Njemačke. Dok je pjesma navijača grmjela na Trgu, iz obližnjih ulica, ali i po cijelom Zagrebu, podršku su im davale bezbrojne automobilske trube.
Pod opsadom navijača bili su kafići u Tkalčićevoj i Bogovićevoj ulici gdje se alkoholom zalijevala pobjeda vatrenih.Tek se pokoji Englez sinoć zatekao u navijačkoj ekstazi Hrvata u centru Zagreba tako da nikakvih ozbiljnijih incidenata nije bilo. Oni rijetki koji su se ipak pokazali u gradu ispod glasa su za poraz krivili izbornika Stevea McClarena.– Igrali su bezveze, a izbornik nam je jadan – povjerio je svoju tugu jedan od utučenih Engleza koji su proputovali pola Europe da svjedoče teškom porazu Gordog Albiona. No, neki su Hrvati proputovali još više od Engleza i isplatilo im se!– Došli smo iz Toronta i slavit ćemo dok ne padnemo s nogu. Ne želimo se ni vratiti u Kanadu – urlali su navijači koji su u kafiću istaknuli hrvatsku zastavu s natpisom

Toronto
.
Tek oko 23 sata počeli su se euforični navijači razilaziti sa središnjega gradskog trga, no rijetki su se uputili kućama. Ostali su slaviti po kafićima, kako u centru tako i po zagrebačkim četvrtima.

 

Večernji list-Kliker.info

 

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku