hamburger-icon

Kliker.info

nakon 20 godina : Evo što danas radi i kako izgleda jedna od najpoznatijih ljubavnica svih vremena (Video)

nakon 20 godina : Evo što danas radi i kako izgleda jedna od najpoznatijih ljubavnica svih vremena (Video)

21 Avgusta
05:20 2017

Kad je u augustu  1998. godine predsjednik SAD-a Bill Clinton priznao da je imao ljubavnu aferu sa svojom tada 22-godišnjom neplaćenom stažisticom i tajnicom Monicom Lewinsky izbio je veliki seksualno politički skandal.

Tada 49-godišnji Clinton mnogo je puta, čak pred istražnim tijelima, negirao bilo kakvu vezu s ‘tom ženom’, kako ju je tada nazivao.  Nakon  nekog vremena ipak je odlučio sve priznati i izjavio da ‘nije htio lagati i da je obitelj htio sačuvati od sramote’. To ga je gotovo stajalo karijere i zbog afere, ali i laganja pod prisegom.

Priznao je da se s Monicom nalazio u Bijeloj kući i da su uvijek upražnjavali samo oralni seks. Lewinsky je na nagovor prijateljice sačuvala plavu haljinu prekrivenu Clintonovom spermom, da bi mogla dokazati kako ne laže.

U intervjuu kod Barbare Walters 1999. Monica se ispričala obitelji Clintonzbog nanesene štete, te je rekla kako nije dobro promislila svoje postupke. Priznala je kako nije primila novac od Clintona u zamjenu za šutnju, te da je s druge strane, odbila ponude i u vrtoglavim iznosima od 10 milijuna dolara  kako bi iznijela detalje o aferi. Izjavila je da je u nekim trenucima bila na rubu samoubojstva te kako je mislila da će biti javno ponižavana dok doslovno ne umre od srama.

Danas 44-godišnja Monica je i dalje vrlo ‘aktivna’. ‘Bucmasta ljubavnica’, kako su je nekada nazivali mediji riješila se suvišnih kilograma i odselila u Englesku. Ondje je završila psihologiju, a danas živi na Manhattanu i predaje na fakultetu te se bavi problemom zlostavljanja i ‘bullyinga’ među tinejdžerima. Nije imala nijednu dulju vezu nakon afere.

I danas je stigmatizirana zbog onoga što se dogodilo u Bijeloj kući. Monica priznaje da se još uvijek, skoro dvadeset godina nakon afere, osjeća krivom zbog svega što se dogodilo.

(Kliker.info-Tportal)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku