hamburger-icon

Kliker.info

Najskuplje noge Holywooda

Najskuplje noge Holywooda

13 Januara
14:06 2007

Premda nogomet nije osobito popularan u SAD-u, novac i oni koji ga imaju jesu, pa kad je David Beckham (po novome nadimak mu više nije Becks, nego Bucks, prema kolokvijalnom izrazu za američki dolar) razglasio da će biti plaćen ravno milijun dolara sedmično – plus prihod od reklama i tko zna čega sve ne – postao je najtraženija “roba” u Americi.

Prema ad hoc istraživanju uvijek dobro informiranog portala tmz.com, Beckhamovi bi u količini pažnje koju će dobivati od paparazza mogli nadmašiti i dosad nedodirljiv par Brad Pitt i Angelina Jolie. Za bivšeg engleskog kapetana i njegovu suprugu posrnule pjevačke karijere gotovo će sve agencije navodno poslati po nekoliko fotoreportera da ih prate u stopu od trenutka kad stupe na američko tlo.Kada se još uzme u obzir da su Beckhamovi vrlo bliski s TomKat, odnosno Tomom Cruiseom i Katie Holmes, postaje izvjesno da neće imati doslovno ni sekunde mira. Selidbi u

Los Angeles , odnosno na sam prag Hollywooda, osobito se veseli Victoria Beckham. Naime, nakon što Posh Spice nije uspjela oživiti svoju ugaslu pjevačku karijeru, već se dulje vrijeme planira okušati gdje i mnoge druge njezine ražalovane kolegice – u glumi.Čak i mnogi od onih koji su svjesni da David Beckham u L. A. Galaxy ne dolazi primarno kao igrač, nego više kao hodajući jumbo plakat, smatraju da je tvrtka Anschutz Entertainment Group, vlasnica kluba, pogriješila ulažući toliki iznos u igrača čija je karijera, a i igra, u posljednje vrijeme na nizbrdici. Brojke su, međutim, već počele govoriti suprotno: samo nekoliko sati nakon proglašenja Beckhamova transfera klub je prodao više od 1000 sezonskih karata, a upućeni smatraju da će i ostatak karata ubrzo biti rasprodan. Još nije počelo štampanjee dresova s “Bucksovim” imenom, ali ne treba sumnjati da će se prodavati “na kile”. 

(Agencije/Jutarnji)

 

 

 

 

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku