hamburger-icon

Kliker.info

Muhamed Fazlagić: Konaković zabranio SDP-u i Našoj stranci podršku Paradi ponosa

Muhamed Fazlagić: Konaković zabranio SDP-u i Našoj stranci podršku Paradi ponosa

23 Augusta
16:34 2020

Predsjednik Gradjanskog saveza (GS) i kandidat koalicije DF – GS za načelnika općine Centar Muhamed Fazlagić ocijenio  sramotnom Konakovićevu zabranu podrške drugoj Paradi ponosa Našoj stranci i SDP-u.

SDP i NS su izdali slobodarske principe onog momenta kad su dozvolili da im Konaković bude šef koalicije i određuje ideološke i političke stavove. Da to nije slučaj, Naša stranka i SDP bi podržali drugu Paradu ponosa.

Razočaravajuće je što je izostala podrška kandidata Naše stranke za općinu Centar Srđana Mandića, premda u tome smislu treba razumijeti strah koji vlada u Našoj stranci, koja je u potpunosti stavljena pod palicu Elmedina Konakovića, osobe sa crne liste State departmenta.

 
(Kliker.info )
Podijeli

3 0 komentara

 1. Kašif
  Kašif 23 Augusta, 19:01

  Parada ima podršku vlasti SDA pa bi se podrška prozvanih tumačila kao nametanje. Najveći broj pripadnika te populacije su članovi SDA a ne žele da se dijele kao heteroseksualci i onanisti.

  Odgovori
 2. Dzamil
  Dzamil 23 Augusta, 20:33

  Nisam znao da je Muhamed homoseksualac .

  Odgovori
  • Sahudinovic
   Sahudinovic 25 Augusta, 19:11

   ma pusti ih bolan , perverzije , sve pedofil do pedofila , nisu normalni oni bi sa Klintonom i paradu pedofilije da prave .

   Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku