hamburger-icon

Kliker.info

Mirna Berend o Vučiću: Žao nam je što si bio deklarirani četnički vojvoda

Mirna Berend o Vučiću: Žao nam je što si bio deklarirani četnički vojvoda

13 Jula
19:23 2015

mirna2Poznata voditeljica Mirna Berend na facebooku se osvrnula na incident s premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem u Srebrenici i ‘zgražanje’ na napad. Brutalno iskrenu ispovijest pročitajte u cijelosti.

IMA DANA KAD BAŠ POPI…….MISLILA SAM DA ĆU SE SAVLADATI AL’ EVO NISAM…. A HTJELA SAM …htjela bih ovo odšutiti al’ ne mogu ne reći bar nešto….ajde da se svi ispričamo Vučiću….fakat žao nam je….što si bio deklarirani četnički vojvoda…..ispričavamo ti se što si prije 20 godina u svom govoru za život jednog srbina tražio smrt 100 muslimana….ispričavamo ti se što si u međuvremenu postao Premijer…i odrekao se svog učitelja kojem si dužan sve što si poslije postao……pa sad moramo jako paziti kako komuniciramo s tobom…jer je funkcija Premijera u ovom suludom svijetu postala svetija od svih svetih….tako čuvaju guzice svakog premijera….a ne samo tvoju……..dok zaboravljamo da se ljudi ne djele ni na crne…ni na bijele….ni na žute…. ni na hinduse…. ni na kršćane….ni na srbe,…a ni na hrvate…ni na muslimane…..u mom svijetu dijele se na govna i na ljude….zato više cijenim tvog mentora i supervizora Šešelja…nego tebe VUČIĆU…jučer si srao da ono u Srebrenici nije genocid…onda su te nazvali i naredili ti da se tamo pojaviš…..onda ste se dogovorili opet da isprovocirate dio zemlje Bosne najosljetljiviji…mislite da smo svi idioti…. i da ne kužimo……tvoj Učitelj je barem derao stalno isto i pritom bio duhovit ….i nije nikada odustao koliko god da je bio u krivu….i to je dio karaktera…al’ da ga imaš Vučiću nebi bio Premijer…to je posao za kojeg se ne traži karakter…..a sve ovo danas što ste izveli igrokaz je za one koji ne kuže….da je sve ovo što gledate samo repriza istog onog što ste već vidjeli…..i da valjda….ponavljam VALJDA nećete opet pasti na istu glupu foru…ako Boga Allaha znate što mu se ipričavate….u ime oprosta….pa taj lik mora prvo sve sebi oprostiti da biste svi vi to isto učinili….ili za moj ukus biti barem malo dosljedan vlastitog mišljenja i puta….”, napisala je Berend.

(Kliker.info-Direktno.hr)

 

Podijeli

4 0 komentara

 1. Deni
  Deni 14 Jula, 06:29

  verovatno ste sa ovim clankom mislili sa da govno iz zenskog dupeta lepse smrdi .

  Odgovori
 2. Za Denija
  Za Denija 14 Jula, 23:30

  Haj mrš đubre genocidno..

  Odgovori
 3. pavaroti
  pavaroti 16 Jula, 03:21

  alo Mirna , jel ti fakat tata bio ustasa i klao prekovremeno decu u Jasenovcu , pa sad i ti nastavljas karijeru u istom trendu ?

  Odgovori
 4. Stipe
  Stipe 09 Juna, 15:39

  Ova je iz ustaske obitelji, i to iz one notorne koljačke. Zato je i bila omiljena nekad, a onda je dobila nogu u guzicu.

  Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku