hamburger-icon

Kliker.info

Mirko Šarović : “Vučićev hladan tuš Dodiku još jednom je pokazao da je velika priča o otcjepljenju RS samo poznati predizborni trik”

Mirko Šarović : “Vučićev hladan tuš Dodiku još jednom je pokazao da je velika priča o otcjepljenju RS samo poznati predizborni trik”

27 Augusta
15:33 2020

 

 U Beogradu se pričalo samo o novcu i jedino što je taj sastanak pokazao jeste da nam treba finansijska pomoć!”, istakao je predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović reagujući na jučerašnji sastanak koji je održan u Beogradu.

“Potpuno je jasno da aktuelna vlast i ovoga puta želi da pomoć Republike Srbije iskoristi u predizborne svrhe”, naglasio je Šarović.

Šarović ja kazao da je Dodik izostavio jednu važnu činjenicu kada se žalio predsjedniku Srbije da se mimo Dejtona na nivo BiH prenose ovlaštenja i preuzima kontrola u sistemu odbrane, vojske, sudova, pravosuđa, bezbjednosti, granične službe i finasija.

“Dodik je jedino zaboravio da kaže da je za prenos nadležnosti u svim ovim pobrojanim nadležnostima u parlamentu glasao ili odobrio upravo njegov SNSD”, zaključio je Šarović.

(Kliker.info-N1)

Podijeli

2 0 komentara

 1. FAJTER
  FAJTER 27 Augusta, 21:10

  PLJUGERU TI SI UNIŠTIO SDS.JA NISAM NIKAD GLASAO ZA SNSD,ČAK SAM RADIO KAO MRAV KAD SE PRAVIO SDS I NOSAO GLAVU U TORBI KAD SE,VIDJEVŠI,DA SE HRVATI I MUSLIMANI NAORUŽAVAJU NAS NEKOLKO U MOM KRAJU ZAJEDNO SA NEKIM STARIJIM VODNICIMA I ZASTAVNICIMA BUKVALNO KRALI ORUŽJE IZ KASARNI I NOSILI LJUDIMA GDJE JE BILO ČUPAVO. VIŠI ČINOVI SRPSKI SU JOŠ BILI JUGOSLOVENI DOK SU DRUGI RADILI ZA SVOJ NAROD.TI I TAKVI KAO TI STE JOŠ UVIJEK IFTARILI ZAJEDNO SA MUSLIMANIMA U SARAJEVU,PREMA TOME BOLJE DA ĆUTIŠ.PRENOS NADLEŽNOSTI SE DESIO ZA VRIJEME SDS I PDP.
  1.VOJSKA I SRAMNA I NEISTINITA DEKLARACIJA O SREBRENICI-
  PREDSJEDNIK BIO ČAVIĆ-SDS
  2.a)JA SAM BIO UČESNIK REFORMI TIPA UNOĐENJE PDV-a NA NIVOU BIH,
  b)UVOĐENJA CARINA NA NIVOU BIH
  c)UVOĐENJE VOJSKE NA NIVOU BIH
  d)UVOĐENJE OBAVJEŠTAJNE SLUŽBE NA NIVOU BIH
  TO KAŽE MLADEN IVANIĆ KAO ČLAN PREDSJEDNIŠTVA NA POLITIČKOJ AKADEMIJI SDA U ZENICI.
  PREMA TOME ŠAROTA SPASI SDS TAKO ŠTO ĆEŠ TI GOVEDARICA,PANDUREVIĆKA-pjandura I PERONJA MEKTIĆ NESTATI U VIDU MAGLE IZ SDS-a JER BRUKATE ČASNU ARMIJU LJUDI KOJI SU GINULI ZA SRPSKU I SVOJU PARTIJU SDS.
  DODIK NEDA NADLEŽNOSTI I STALNO PRIČA O STVARIMA KOJE IZLUĐUJU MUSLIMANE I NEDA IM DA DALJE URUŠAVAJU SRPSKU.

  Odgovori
 2. ISTINA POBIJA LAZ
  ISTINA POBIJA LAZ 28 Augusta, 05:41

  FAJTERU; TI PISES SVAKI SVOJ KOMENTAR KAO DA SU BOSNJACI I OSTALE PROBOSANSKE SNAGE PRVI ZAPOCELI RAT U BiH, A DA SU SE BOSANSKI SRBI SAMO BRANILI IAKO SVAKO ZNA DA JE SRBIJA IZVRSILA AGRESIJU NA BiH UZ POMOC BOSANSKIH SRBA S CILJEM STVARANJE VELIKE SRBIJE. POSTOJE MNOGI DOKAZI DA SU SRBI GODINAMA PRIPREMALI AGRESIJU NA BiH S CILJEM ETNICKOG CISCENJA BOSNJAKA I BOSANSKIH HRVATA I STVARANJE VELIKE SRBIJE SA BOSNOM, CRNOM GOROM, DIO HRVATSKE A BOSNJAKE I BOSANSKE HRVATE PRETVORITI U MANJINU GDJE CE IZGUBITI MNOGA SVOJA PRAVA. PROSLA SU TA VREMENA KADA SU SRBI VLADALI U KRALJEVINI JUGOSLAVIJI I FNRJ (JUGOSLAVIJI) I DZABE VI FANTAZIRATE O VELIKOJ SRBIJI JER TA ZELJA VAM SE NIKADA NECE OSTVARITI. MORAM DA TE NAPOMENEM DA BOSNJACI NISU ZABORAVILI STA SU SRBI CINILI BOSNJACIMA U KRALJEVINI JUGOSLAVIJI I TITOVOJ JUGOSLAVIJI, A NAJBOLJI JE PRIMJER DA BOSNJACIMA NISU DALI IDENTITET I PRIHVACANJE NJIHOVE RELIGIJE I MORALI SU SVE DO 1974 GODINE DA PISU DA SU NEOPREDJELJEN NAROD. KADA JE DZEMAL BIJEDIC POKRENUO ZAKON DA BOSNJACI DOBIJU SVOJ IDENTITET I DA SE ZOVU MUSLIMANI, NAKON TOGA SRPSKI NACI-FASISTI SU UBILI DZEMALA BIJEDICA.

  Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku