hamburger-icon

Kliker.info

Ministar Mektić odbrusio predsjedniku Srbije : “Odje*i više i ti i rat…”

Ministar Mektić odbrusio predsjedniku Srbije : “Odje*i više i ti i rat…”

11 Maja
01:54 2019

Nakon što je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na vojno-policijskoj paradi “Odbrana slobode” izjavio kako će njegova zemlja čuvati mir i stabilnost tako što će biti spremni da je brane u svakom trenutku, uslijedio je odgovor iz Bosne i Hercegovine. 

“Odje*i više i ti i rat”, napisao je ministar sigurnost BiH na zvaničnom Twitter nalogu, aludirajući na to da je napaćenim narodima ovdašnjih prostora dosta ratova.

Predsjednik Srbije je, podsjećamo, danas izjavio da će se Srbija ponašati odgovorno i ozbiljno, da će čuvati mir i stabilnost, te da će živjeti kao da će biti “sto godina biti mir”.

“Moramo da budemo spremni da zemlju branimo u svakom trenutku”, porčio je Vučić, dodavši da su jedinice vojske i policije u Srbiji sve pripremljenije i opremljenije.

“Sve to treba da služi u svrhu odvraćanja potencijalnih agresora na Srbiju”, kazao je Vučić, prenosi RTRS.

Napomenuo je da je budžet za odbranu nikad veći, što olakšava pozicije jednoj regionalno maloj, nezavisnoj i suverenoj zemlji da vodi nezavisnu politiku.

“Znamo da smo naslijedili, ne ništa, nego minus od osam milijardi, a da gotovo ništa nismo imali od uniformi i tehnike. Danas je stanje s uniformama neuporedivo bolje”, rekao je Aleksandar Vučić.

Podijeli

Jedan komentar

  1. FAJTER
    FAJTER 11 Maja, 10:19

    Al ga nađošte svaka vam čast.Šta vi mislite ko je MEKTIČ ZVANI PERONJA,neopjevani ĐIKAN i BITANGA koja je krala nadgrobne spomenuke sa katoličkih grobalja.Za vas je dobar jer obraza nema isto kao i vi iz SARAJEVSKE ČARŠIJE najobičniji mahalaši i protuve.Tu vašu uzdanicu i plaćenika Engleske anbasade odnijeće voda samo dok mu prođe mandat koji ste mu vi dali a ne mi SRBI,i to je za vas demokratija kao što ste izabrali ono BAŠČARŠIJSKO KEZME ŽELJKA KOMŠIĆA.Mislili ste i IVANIĆA ali vam se omaklo.DŽaba vam i plaćenik Mektić i “AKADEMIK” KURTĆEHAIĆ što mekeću o nepovredivosti granica MI i SRBIJA SMO JEDNO A VI SE POLJUBITE U LAKAT SA TOM PRIČOM.Nema više silnog NATO pakta,sjebali ga RUSKI CIRKONI I AVANGARDI.ĆAO BALIJSKA BAŠČARŠIJO A OSTALI NAROD MUSLIMANSKI ZNA GDJE IM JE I PORIJEKLO I NA ČIJOJ JE STRANI PRAVDAS:

    Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku