hamburger-icon

Kliker.info

Milorad Dodik pokrenuo tužbu za klevetu protiv Davora Dragičevića: Traži 6.000 KM odštete!

Milorad Dodik pokrenuo tužbu za klevetu protiv Davora Dragičevića: Traži 6.000 KM odštete!

13 Januara
04:49 2021

“Milorad Dodik je pokrenuo tužbu za klevetu protiv Davora Dragičevića. Tužba je konačno dostavljena Draganu Tolimiru, advokatu Davora Dragičevića. Milorad Dodik traži 6000 KM odštete od Davora Dragičevića”, objavljeno je na stranici Pravda za Davida (pravdazadavida.info)

 

Uvidom u tužbu koja je objavljena na već spomenutoj stranici vidi se da je tužba pokrenuta koju je Dragičević Davor dao nedjeljniku NIN iz Srbije 21. marta 2019. godine.

“Moramo napomenuti da je advokat Dragan Tolimir u avgustu ove godine  izvršio uvid u sve Predmete koji se vode protiv Davora Dragičevića, te pomenuta tužba tada nije postojala. Očigledno je da je tužba podnijeta poslije avgusta ili se radi o prikrivanju tužbe od strane Tužilaštva. U ovo slučaju može lako doći do presude u korist tužitelja, jer su tuženi i njegov advokat propustili navodna zakazana rošišta. Međutim, advokat Dragan Tolimir je poduzeo određene pravne radnje kako do toga ne bi došlo. Davor Dragičević je uložio punomoć advokatu i po ovom predmetu, te će učestvovati u postpuku koji je Milorad Dodik pokrenuo protiv oca ubijenog Davida Dragičevića”, ističe se.

Naglašavaju da će advokat predložiti na sudu saslušanje svi policijiski službenici koji su povezani sa slučajem ubistva Davida Dragičevića, ministra Unutrašnjih poslova Dragana Lukača lično, i svih onih koji su zajedno organizovali press konferenciju 26. Marta 2018.

“Smatramo da je tužba pokrenuta iz razloga kako bi se Davoru Dragičeviću dodatno otežao postupak koji se protiv njega več vodi a koji su pokrenuli, Dragan Lukač, Darko Ilić i Darko Ćulum u 2018. godini. Tužba je podnesena 21.5.2018. godine, a ista je proširena u novembru 2018. godine. Tužbom se navodi da su Lukač, Ilić i Ćulum porodični ljudi, visokih moralnih kvaliteta, ugledni građani zajednice koji časno, pošteno i predano obavljaju najviše državne funkcije.

Od Davora Dragičevića tužbom se traži da na ime učinjene štete isplati Lukaču, Iliću i Ćulumu po 8000 KM. U procesu tužbe za klevetu protiv Davora Dragičevića održano je pripremno ročište 24. Novembra 2020. Advokat Dragan Tolimir je iznio niz dokaza u korist Davora Dragičevića te su advokati koji zastupaju Dragana Lukača, Darka Ilića i Darka Ćuluma hitno tražili još jedno pripremno ročište. Nastavak pripremnog ročišta je zakazan za 04. Februar 2021”, ističe se.

(Kliker.info-Buka)

 
Podijeli

Jedan komentar

 1. FAJTER
  FAJTER 14 Januara, 14:38

  TAJ GOSPODIN DAVOR JE LAPRDAO SVAŠTA PA ZA TO TREBA I DA PLATI. ZNA SE KO JE UBIO MALOG DAVIDA,A TO JELOBI ZA PRDAJU ORUŽJA KOJIM JE MALI BLOKIRAO RAČUN OD LOVE.TI ISTI SU,POŠTO SU STRANCI,NAPUJDALI GLUPI NAROD NA POLICIJU I DODIKA KOJI VEZE NEMAJU SA UBIJSTVOM JER JE TO MNOGO VEĆE OD NAŠIH SITNIH IGRAČA.TO IM JE DVOSTRUKO A MOŽDA I TROSTRUKO POSLUŽILO.
  a)RAZBILI SU JEDINSTVENO POLITIČKO TKIVO REPUBLIKE SRPSKE
  b)TRAJNO SU ZAVADILI POZICIJU I OPOZICIJU
  c)UVUKLI SU MRŽNJU I NETRPELJIVOST MEĐU NAROD
  TI ISTI SU UTICALI NA TUŽILAŠTVO DA NEVODI ISTRAGU A OVAMO SU GNEV JAVNOSTI NAVODILI NA DODIKOVU VLAST I POLICIJU A OPOZICIJU SU UZELI POD SVOJE I PRAVILI POLA GODINE CIRKUS SVE DO IZBORA.KAD JE TO IPAK PROPALO DRAGIČEVIĆ PRENOSI TIJELO SINA U AUSTRIJU A JA I MNOGI DRUGI SE PITAMO ZAŠTO.POŠTO VAM DRŽAVNI UDAR NIJE USPIO ONDA DAVORE PLATI KAD SI PRISTAO DA SLUŽIŠ PRAVIM UBICAMA SVOG SINA

  Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku