hamburger-icon

Kliker.info

Milorad Dodik : Bosić i Ivanić se sve više bore za Bosnu i Hercegovinu , a sve manje za Republiku Srpsku !

Milorad Dodik : Bosić i Ivanić se sve više bore za Bosnu i Hercegovinu , a sve manje za Republiku Srpsku !

24 Februara
05:27 2015

Miloraddodik55Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je za Srnu da je danas svima jasno da se predsjednici PDP-a i SDS-a Mladen Ivanić i Mladen Bosić sve više bore za BiH, a sve manje za Republiku Srpsku i one koji su je stvarali.”Neka bar borcima i porodicama poginulih objasne kakvu to politiku vode u Sarajevu koja će, kako to oni kažu, građanima Srpske donijeti boljitak.

Dok jedan Mladen (Ivanić) brani Šefika Džaferovića, drugi Mladen (Bosić) bez pogovora glasa za ekspoze mandatara za sastav Savjeta ministara Denisa Zvizdića u kojem se jasno navodi 11 strategija koje treba da se prenesu sa nivoa Republike Srpske na nivo BiH. Gdje to Bosić i Ivanić vode Republiku Srpsku!?”, upozorio je Dodik.

Lider SNSD-a rekao je da Mladen Ivanić ima političkog morala, ne bi za napuštanje sjednica optuživao SNSD, već bi građanima svoje Republike pokazao da ih štiti i čuva, tako što za početak ne bi sjedio u skupštinskoj sali sa čovjekom za kojeg postoje ozbiljne indicije i dokazi da je počinio zločine nad srpskim stanovništvom.

“Ako SNSD vodi Republiku Srpsku u izolaciju zato što njegovi poslanici neće da prisustvuje sjednicima Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, kojima predsjedava Šefik DŽaferović, onda će to s ponosom nastaviti i dalje da radi”, poručio je Dodik.

(Kliker.info-Srna)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku