hamburger-icon

Kliker.info

Milorad Dodik bez kočnica : Ashdown je bio zlotvor, Komšić provocira

Milorad Dodik bez kočnica : Ashdown je bio zlotvor, Komšić provocira

10 Septembra
20:01 2019
Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je za ATV da predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić prisustvuje obredu posvećenom nekadašnjem visokom predstavniku u BiH Paddyju Ashdownu u Londonu u svoje, a ne u ime Predsjedništva.

Kako navode Vijesti on  je dodao  da je to neka vrsta provokacije Srba od strane Komšiće, te je Ashdowna nazvao zlotvorom.

“On tamo nije u ime Predsjedništva BiH, kao što ni njegova posjeta Velikoj Britaniji nije u ime Predsjedništva. Paddy Ashdown je ovdje ostao upamćen kao međunarodni prestupnik, koji je u svom mandatu pogazio sve pozitivne i domaće i međunarodne pravne akte”, istakao je Dodik, komentarišući Komšićevo učešće na službi organizovanoj u znak sjećanja na Ashdowna koji je umro u decembru prošle godine.

Podijeli

2 0 komentara

  1. Degi
    Degi 10 Septembra, 21:43

    Ne do ti dragi Bog da je ovo neki musliman rekao. Ovako sve moze. I cetnicki i ustaski nestasluci. Nisam u tom folu ali ovo sta rade i sta govore je preslo svaku mjeru. Gori je onsj ko dozvoljava ovakve baljezgarije i neukus nego onaj ko sve to servira i izgovara. Jos im nije majku opsovao. Svaka cast evropskim diplomatama na nedoslijednosti, nepravicnosti i necinjenju nicega kako bi se Bosna i Hercegovina kutarisala ovih fasistickih provokatora i budala. Hvala

    Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku