hamburger-icon

Kliker.info

Melania Trump: Donald ne vrijeđa sve Meksikance, samo neke

Melania Trump: Donald ne vrijeđa sve Meksikance, samo neke

25 Februara
05:11 2016

mela3 Supruga Donalda Trumpa je u srijedu u tv-razgovoru tvrdila da njegov suprug ne vrijeđa Meksikance i da je njegov plan da muslimanima zabrani ulazak u Sjedinjene Države privremen.

Melania Trump (45), bivši model slovenskog porijekla  je precizirala da je i sama prošla uobičajene imigracijske procedure za dobivanje američkog državljanstva.

“Ne vjerujem da je vrijeđao Meksikance. On je govorio o tajnim imigrantima, nije govorio o svim imigrantima”, rekla je ona na tv-kanalu MSNBC.

Pri najavi kandidature za predsjedničke izbore u lipnju Donald Trump je optužio Meksiko da u Sjedinjene Države šalje osobe koje stvaraju probleme.

“Meksikanci donese drogu, kriminal. To su silovatelji”, rekao je.

U pogledu plana svog muža da muslimanima zabrani ulazak u Sjedinjene Države, ona je rekla da se radi privremenoj mjeri koja se ne bi odnosila na sve muslimane”.

“Ne znamo tko su ti ljudi koji dolaze u zemlju, što će raditi i o tome je govorio. To je privremeno”, rekla je Melania Trump koja je stigla u SAD 1996. i udala za za magnata nekretnina dvije godine kasnije.

Eventualna sljedeća prva dama je objasnila da se ne slaže u svim pitanjima sa suprugom.

“Ne slažem se uvijek s njim i to mu kažem. Kažem mu što mislim. Ponekad me sluša, ponekad ne”, rekla je.

Ispričala je da prati sve vijesti i nekoliko puta dnevno zove supruga da mu kaže što misli.

Melania Trump je objasnila da se rijetko pojavljuje u kampanji jer je majka malog dječaka na puno radno vrijeme. Baron ima 9 godina i ona mu želi osigurati što normalniji život.

Na pitanje čime ju je zaveo 69-godišnji milijarder odgovorila je “duhom, nevjerojatnom inteligencijom. Vrlo je snalažljiv, šarmantan i pun energije”.

(Kliker.info-Seebiz)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku