hamburger-icon

Kliker.info

Masakr u Kaliforniji : Identifikovani ubijeni napadači na centar za socijalnu zaštitu u San Bernadinu !

Masakr u Kaliforniji : Identifikovani ubijeni napadači na centar za socijalnu zaštitu u San Bernadinu !

03 Decembra
08:07 2015

Bernadino343Dosadašnji tragični bilans  jučerašnjeg oružanog napada  u Centru za socijalnu zaštitu u kalifornijskom gradu San Bernandinu je 14. ubijenih i 17. ranjenih osoba, saopštio je kasno sinoć po lokalnom vremenu  šef policije u pomenutom gradu Jarrod Burguan.

On je potom  saopštio da je  policija  nakon višesatne potjere ubila osumnjičene za napad,  jednog muškarca i jednu ženu,  koji su kasno sinoć identifikovani kao Syed Farook  i Tashfeen Melik. Prema Burguanovim riječima istražitelji još nisu utvrdili motiv  monstruoznog oružanog napada, koji   je, kako je naveo, po svemu sudeći bio detaljno   isplaniran.

“Došli su spremni učiniti ono što su učinili, kao da su na zadatku”, kazao je Jarrod Burguan, šef policije u San Bernardinu, dodavši da  trenutno nama  saznanja je li  ovaj napad povezan s terorizmom.

Pucnjava u regionalnom centru za brigu o osobama s poteškoćama u San Bernardinu, oko 100 kilometara istočno od Los Angelesa, predstavlja najveći masakr od onoga u Sandy Hook osnovnoj školi u Newtown, u decembru  2012. godine, u kojem je poginulo 27 osoba, uključujući napadača.Ovaj napad samo je jedan u nizu takvih slučajeva u SAD-u. Do sada je u 2015. bilo više od 350 pucnjava u kojima je ranjeno četvoro ili više ljudi.

(Kliker.info-agencije)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku