hamburger-icon

Kliker.info

Martin Raguž : Bosna i Hercegovina je moguća, poželjna i biće je !

Martin Raguž : Bosna i Hercegovina je moguća, poželjna i biće je !

11 Avgusta
16:16 2014

Martin33Bosna i Hercegovina je moguća, poželjna i biće je, poručio je Martin Raguž, kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH na predstojećim izborima, koji se u BiH održavaju u oktobru ove godine, piše bh. novinska agencija Patria (NAP).A, da bi Bosna i Hercegovina krenula putem napretka i prosperiteta, dodao je Raguž, politika u BiH mora prvo izgraditi poštovanje prema institucijama BiH. Sve dok narodi u BiH budu mislili da unutar zemlje mogu pobijediti jedni druge, u državi neće biti napretka, smatra Raguž.

”Vrijeme je da Bosna i Hercegovina više ne bude objekt bilo regionalnih ili širih preslagivanja i interesa. Vrijeme je da izradimo jednu unutarnju dimenziju partnerstva, da neka pitanja riješimo u korist sebe kao cjeline, a ne da povremeno služimo više drugima nego sebi. Da bismo to postigli, potrebna nam je grupa političara koja ima samopoštovanje i koja može promijeniti negativnu sliku Bosne i Hercegovine”, rekao je Raguž .

” I Švicarska je zaustavila tu spiralu ratova i nasilja i krenula putem napretka tek onda kada je u ovoj državi prevladala ona politička snaga koja je bila za unutarnji dogovor i koncenzus, a ne za raspad zemlje. Mislim da je vrijeme da se to desi i u BiH”, rekao je Raguž za NAP. (Kliker.Ne krije, dodao je, da će se kada bude izabran za člana Predsjedništva BiH, upravo boriti za mir, slogu, saradnju i prosperitet svih naroda u BiH. (Kliker.info-NAP)

Podijeli

6 0 komentara

 1. fruit
  fruit 12 Avgusta, 19:31

  Martine.de se ti pobrini da ukloniš ono “U” koje svijetli preko puta tvoje vile u Neumu.Htio sam te zamoliti kad sam te gledao u Neumu kako šetaš.
  Ako nemozes sam pozovi komšiju iz susjedne vile ,Lijanovića,,,.pa onda bujrum u fotelju predsjednika

  Odgovori
  • Renan
   Renan 24 Avgusta, 14:40

   Žao mi je, ali morate se vadilno potpisati mejlom (koji samo ja vidim i znam), inače nećete doviti na mejl LINK ZA ODOBRAVANjE KOMENTARA na članak!Komentar potpisan kao neće biti vidljiv!

   Odgovori
  • Jacalyn
   Jacalyn 27 Avgusta, 02:57

   Please keep thriwong these posts up they help tons.

   Odgovori
  • Chananchida
   Chananchida 26 Marta, 18:29

   Hey Jeruen, I am happy my blog caught your ateotnitn! Thanks for subscribing to it, it means the world! My blog is not commercialized, it is just my passion. Sometimes I put a ridiculous amount of time into it so I really think someone should pay me, but that's not gonna happen anytime soon Lovely to hear you want to see the Western Balkans this year! How much time will you have? If you need any assistance at all, just shout, I loooove dishing out advice! Since you live in Berlin, can I assume you speak some German? Because most of my posts on the Balkans aren't translated yet. Yes, I live in Berlin and it's treating me well even if I love it all the more for being so close to many other places so I can travel away from it often.

   Odgovori
 2. Ahbab
  Ahbab 12 Avgusta, 21:30

  A gdje si bio do sada, crni predizborni Martine ?!
  Jesi li to i ti odlučio da sa nama ideš u Europu ?

  Odgovori
 3. Helena
  Helena 25 Avgusta, 00:46

  – What a great idea! Not only did the cake look amazing, but also all the rest of the food. You look worfendul. You and Andy both look happy, aglow, in fact. So beautiful. Yay for all three of you!!!!!!!!

  Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku