hamburger-icon

Kliker.info

Mario Karamatić : “DF je stranka balija a Komšić mitski balija”! (VIDEO)

Mario Karamatić : “DF je stranka balija a Komšić mitski balija”! (VIDEO)

27 Avgusta
02:44 2019

Mario Karamatić, predsjednik HSS-a BiH, član Predsjedništva nevladine organizacije HMS te poslušnik lidera HDZ-a, Dragana Čovića, gostovao je na televiziji Herceg Bosne i većinu ustupljenog prostora potrošio na pljuvanje i vrijeđanje “političkog Sarajeva”, i osobito Željka Komšića.

‘Sebe ne doživljavam kao političara, običan sam čovjek koji voli svoju zemlju, svoju Herceg Bosnu i svoj narod’, komentirao je Karamatić, koji je donedavno, zahvaljujući Čoviću, bio delegat u Domu naroda Parlamenta BiH. 

Karamatić je u međuvremenu ostao bez dobro plaćenog posla, pa je i to vjerovatno uzrok njegove frustracije koja izbija iz svake izgovorene riječi.

(Slobodna Bosna)

 

Podijeli

2 0 komentara

 1. Sramota
  Sramota 27 Avgusta, 05:20

  Mrs, picka ti materina. Da ti picka materina. Kako te nije sramota vrijedjati citav jedan narod takvim rijecnikom. Treba ti neko zube razbiti i nauciti te pameti. Zahvaljujuci takvim idiotima koji zauzimaju mjesta pametnih ljudi i jesmo gdje smo

  Odgovori
 2. Subjektivna volja-političko pravo
  Subjektivna volja-političko pravo 27 Avgusta, 08:43

  Tebe tvoja izgovorena riječ i kudi i hvali,zato pazim šta govoriš.Nisi onaj što misliš da jesi već onaj šta o tebi drugi misle.Nekome je jezik i kamp i lopata!

  Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku