hamburger-icon

Kliker.info

Maradona o Castru : Umro je najveći, Fidel Castro je bio moj drugi otac

Maradona o Castru : Umro je najveći, Fidel Castro je bio moj drugi otac

27 Novembra
03:20 2016

diegocastro2Fidel Castro je bio “najveći” i meni kao drugi otac, izjavio je u Zagrebu legendarni Diego Maradona reagujući na vijest o smrti oca Kubanske revolucije.

“Ovo je užasan dan za mene. Javljeno mi je da je preminuo onaj koji je bio najveći, bez ikakve sumnje. Fidel Castro je umro. Izuzetno sam tužan, jer za mene bio kao drugi otac”, rekao je Maradona koji u Zagrebu prisustvuje finalu Davis cupa  između Hrvatske i Argentine.

Maradona je pored toga rekao da ću Zagrebu ostati do nedjelje uveče, poslije čega putuje u Havanu.

“Hoću da budem s Raulom, Castrovim bratom, s njihovom djecom i kubanskim narodom koji mi je mnogo pomogao”, rekao je vidno potreseni Maradona .

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena u svijetu je  dodao da želi da prati povorku od Havane do Santiaga de Cube, navodi Beta.

Maradona je da podsjetimo  u nekolko navrata boravio na Cubi gdje se liječio od narkomanije, a u Zagrebu je kazao da mu je  u tim prilikama Fidel castro često govorio o drogi, hrabrio ga i tješio, govoreći mu da će se izvući.

Maradona inače ima tetovažu s Castrovim likom na lijevom nozi a na desnoj ruci tetovažu Castrovog druga po oružju, argentinskog gerilca Ernesta Che Guevare.

(Kliker.info)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku