hamburger-icon

Kliker.info

Majka Davida Dragičevića: Dobijam prijetnje nakon jučerašnje objave o Kremenoviću

Majka Davida Dragičevića: Dobijam prijetnje nakon jučerašnje objave o Kremenoviću

31 Jula
16:47 2019

Ministarstvo unutrašnjih poslova RS (MUP RS) pozvalo je Okružno javno tužilaštvo Banjaluka da ispita tačnost navoda i izjasni se povodom teških optužbi Suzane Radanović u kojima je objavila ime navodno odgovornog pripadnika MUP RS za smrt njenog sina Davida Dragičevića.

Kako navodi RSE Suzana Radanović je na Fejsbuk grupi “Pravda za Davida” juče objavila status u kojem je direktno za smrt svoga sina optužila inspektora MUP-a RS Dubravka Kremenovića.Iz MUP RS su naveli da Okružno javno tužilaštvo Banjaluka vodi istragu u vezi sa smrću Davida Dragičevića.

“Budući da je imenovana lično prozvala pripadnika MUP-a Republike Srpske za ubistvo, tražimo da se tužilaštvo javno očituje”, naveli su u saopštenju.

Ukoliko tužilaštvo ima dokaze, dodaje se u saopštenju, neka postupa u skladu sa zakonom, jer svako za koga se utvrdi da je odgovoran za krivično delo treba da odgovara pred pravosudnim organima u skladu sa zakonom.

Suzana Radanović je danas objavila da je poslije jučerašnje objave o Kremenoviću dobila preteće poruke, o kojima je obavjestila nadležne policijske agencije.

David Dragičević nestao je u noći 18. marta 2018. godine, a njegovo tijelo pronađeno je 24. marta na ušću riječice Crkvena u Vrbas.

Poslije dva dana policija je saopštila da je mladić nastradao nesrećnim slučajem, dok porodica mladića tvrdi da je on 18. marta otet, zatočen, mučen, udavljen, a potom bačen u Crkvenu.

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku