hamburger-icon

Kliker.info

Ljubav prema BiH: Stigli iz Phoenixa da bodre Zmajeve protiv Izraela

Ljubav prema BiH: Stigli iz Phoenixa da bodre Zmajeve protiv Izraela

12 Juna
16:09 2015

ffeniks3Brojni navijači već pristižu ili su stigli u Zenicu, da budu svjedocima povratka na staze uspjeha naših nogometaša.Na ulicama Zenice, u kafeima, restoranima i prodavnicama je puno više gostiju, jer je radni dan, ali već sve sluti na veliku popodnevnu zabavu do početka nogometne utakmice BiH – Izrael, javlja Fena.

– Očekujemo pobjedu. Naravno da je pobjeda prioritet – kaže Dževad Ahmetović, koji je svoj odmor planirao uz utakmicu s Izraelcima, a u Zenicu je stigao iz američkog grada Phoenixa u Arizoni.

Njegov prijatelj i sugrađanin Seno Čerim “očekuje pobjedu”. Ističe da će biti teško, ali “kada je našim sportašima teško onda su najbolji”.

– Ja sam iz Bosne i Hercegovine i očekujem da ćemo pobijetiti. Ovo je sjajna atmosfera, sjajno je biti dio velikog tima naših navijača koji isto misle i žele – rekla je Feni djevojka u obilježjima bh. tima Emira Mujkanović.

Brojni su i drugi navijači koji optimistično prognoziraju pobjedu Zmajeva.Društva navijača se okupljaju, brojne su navijačke grupe koje su već stigle, velika grupa od oko 500 BH Fanatikosa već je sinoć dirigovala ‘horom navijača’ na rukometnoj utakmici BiH – Bjelorusija, a večeras se očekuje da svi slave povratak na stazu pobjeda i uspješnih nastupa.

(Kliker.info-Fena)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku