hamburger-icon

Kliker.info

Lidija Bradara predsjedavajuća Doma naroda PFBiH

Lidija Bradara predsjedavajuća Doma naroda PFBiH

16 Januara
07:04 2015

LidijaB1U nastavku konstituirajuće sjednice Doma naroda Parlamenta Federacije BiH  u Sarajevu je  za predsjedavajuću ovog doma izabrana Lidija Bradara (HDZBiH) iz reda hrvatskog naroda i za potpredsjedavajućeg Jasenko Tufekčić (SDA) iz reda bošnjačkog naroda.

– Svojim kolegama izaslanicima kao i svim uposlenim u Domu naroda želim uspješan rad sa željom da budemo tim koji će raditi na dobrobit onih koji su nas izabrali – kazala je u obraćanju delegatima Bradara.Poručila je da rad, rad i samo rad obilježe mandat ovog doma, jer brojni zakoni čekanju na donošenje.

– Narodi Federacije BiH od nas očekuju samo jedno –  zakonska rješenja za bolji život. Zato promišljajmo interese onih koji su nas birali. Neka bolji život građana, njihova istinska jednakopravnost bude misija na kojoj ćemo djelovati u naredne četiri godine – rekla je Bradara.  Nakon imenovanja za potpredsjedavajućeg Doma Jasenko Tufekčić istakao je da smatra da Dom naroda treba oslikavati ravnopravnost i konstituivnost naroda koji žive u Federaciji BiH.

– Vjerujem da nećemo biti dupla kopija Predstavničkog doma, već da ćemo u suštini biti Dom naroda i pomoći da oba doma Federalnog parlamenta budu jedan dio da bi što bolje Federacija funkcionirala – kazao je Tufekčić.Drugi potpredsjedavajući Doma iz reda srpskog naroda nije izabran jer Klub delegata srpskog naroda nije dostavio prijedlog za potpredsjedavajućeg Doma.

(Kliker.info-Fena)

Podijeli

Jedan komentar

  1. puka 59 - ČESTITKE
    puka 59 - ČESTITKE 19 Januara, 23:00

    VETERANI 317 SBBR SA VRATA BOSNE HEROJ GRADA SADA OĆEKUJU OD TANDEMA BRADARA – TUFEKĆIĆ I ČAVARA – MAHMUTBEGOVIĆ UVRŠTAVANJE NA DNEVNI RED IZMJENE I DOPUNE ZPP ĆLAN 3 – BRISATI I ISTE KOEFICIJENTE PIO – MIO VF – OS 1, 85 .POZDRAV DOMOVINI DO RIJEŠENJA TRAVNJA .

    Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku