hamburger-icon

Kliker.info

Letjeli na sastanak s Vesnom Pusić : Avion sa bh. delegacijom prinudno sletio

Letjeli na sastanak s Vesnom Pusić : Avion sa bh. delegacijom prinudno sletio

20 Aprila
08:43 2015

vesna5Avion Austrian Airlinesa, koji je u noći na ponedjeljak u 2 sata poletio iz Washingtona, nakon 15 minuta leta vraćen je na aerodrom, doznaje  TV N1 .Naime, pri povratku sa zasjedanja MMF-a u Washingtonu, letjelica u kojoj se nalazio bosanskohercegovački ministar vanjskih poslova Igor Crnadak te premijer Federacije Fadil Novalić, 15 minuta nakon polijetanja morala je prinudno sletjeti zbog tehničkih problema.

Kako N1 nezvanično  saznaje, to se dogodilo zbog požara.Inače, predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić i ministar Crnadak trebali bi prisustvovati neformalnom radnom doručku “Prijatelji Bosne i Hercegovine” koji će danas biti održan u Luksemburgu.Inicijator je hrvatska ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić, a uoči sastanka Vijeća za vanjske poslove Europske unije. Sastanku će prisustvovati i visoka predstavnica EU Federica Mogherini te povjerenik za proširenje Johannes Hahn, kao i ministri vanjskih poslova EU.

(Kliker.info.Jutarnji list )

Podijeli

Jedan komentar

  1. puka 59 - PRETOVAREN
    puka 59 - PRETOVAREN 21 Aprila, 16:36

    VETERANI 317 SBBR HEROJ GRADA SU ZABRINUTI DA DELEGACIJA BIH NIJE PRENAPUNILA AVION SA NOVCEM MMF- WASHINGTONA .POZDRAV DOMOVINI DO VRAĆANJA U SKUPINU 3 PIO – MIO SVIH VOJNI PENZIONERA 1,485 LIPANJ ILI KOLOVOZ .

    Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku