hamburger-icon

Kliker.info

Kulminacija sukoba sa Dodikom : Radojičić napustio mjesto predsjednika SNSD-a Banjaluka

Kulminacija sukoba sa Dodikom : Radojičić napustio mjesto predsjednika SNSD-a Banjaluka

31 Marta
04:02 2015

igorR12Igor Radojičić više nije predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka. Iako nema zvanične potvrde za to, vijest o Radojičićevom odlasku sa mjesta čelnog čovjeka najveće gradske organizacije te partije, juče je prvo objavljena na blogu Slobodana Vaskovića, a od danas je i defintivna.

Novi predsjednik će, po našim saznanjima, biti Zoran Vujmilović, takođe iz Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka.

Igor Radojičić više definitivno nije na čelu Gradskog odbora SNSD-a. Napustio ga je, ali nije obrazložio zbog čega. Na telefon se nije javljao, tako da nismo mogli da čujemo da li napušta i SNSD. U Gradskom odboru SNSD-a takođe nisu bili voljni da saopšte bilo kakve detalje u vezi sa Radojičićevim odlaskom.

Prema našim informacijama, v.d. predsjednika Gradskog odbora SNSD-a biće Zoran Vujmilović, aktuelni predsjednik Izvršnog odbora Gradskog odbora, te načelnik Službe za zajedničke poslove Gradske uprave Banjaluka. Predsjednik SNSD-a, Milorad Dodik je na sjednici Izvršnog i Glavnog odbora SNSD-a, 14.marta, na kojoj se Radojičić nije pojavio, rekao da iz SNSD-a niko neće biti isključen, ali da se može sam isključiti.

Sam Igor Radojičić je posljednji put u javnosti istupao prije tačno dva mjeseca, upravo na sjednici Gradskog odbora, kada je rekao da nema problema u stranci i da nema namjeru da formira svoju stranku.

Prema našim saznanjima, Radojičić ipak planira da pokrene formiranje sopstvene stranke, te da će za to iskoristiti ljetnju pauzu u zasjedanju Narodne skupštine RS, gdje je poslanik SNSD-a.

Razlog Radojičičevog odlaska, po svemu do sada viđenom, leži u njegovom nezadovoljstvu stanjem u SNSD, što je upravo 14.marta i javno objelodanio na Twitter-u, rekavši da „SNSD treba ispraviti greške, ponuditi nove i realne politike, a naročito promijeniti kadrove, jer će bez toga ostati samo fasada”.

(Kliker.info-BN TV)

 

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku