hamburger-icon

Kliker.info

Konsultacije kod Lavrova : Neće biti referenduma o nezavisnosti RS

Konsultacije kod Lavrova : Neće biti referenduma o nezavisnosti RS

02 Marta
14:50 2017

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, koji se nalazi u posjeti Moskvi, ruskoj agenciji “TAS” je rekao da neće biti referenduma o nezavisnosti Republike Srpske.Kako Srna prenosi, Dodik je, odgovarajući na pitanje da li će sljedeći referendum o Republici Srpskoj biti referendum o njenoj nezavisnosti, rekao da neće, iako bi mnogi to htjeli.

“Mi nismo avanturisti. Ali, ne isključujemo da ćemo organizovati referendum o statusu u slučaju da ne bude za nas zadovoljavajućih rješenja. To je sasvim logično u političkom životu”, rekao je Dodik.Predsjednik Republike Srpske je naveo da bi RS najviše odgovaralo kada bi se BiH vratila “slovu” Dejtonskog sporazuma.

“To bi bila BiH u kojoj bi mi mogli da budemo, inače u bilo kojoj drugoj BiH teško će nam biti da ostanemo”, rekao je Dodik.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik boravi u Moskvi, gdje će razgovarati sa ministrom spoljnih poslova Ruske Federacije Sergejem Lavrovim.

Iz ruske Ambasade u BiH potvrđeno je da će Dodik održati predavanje na moskovskom državnom Institutu za međunarodne odnose.Organizatori predavanja su, kako prenosi Srna, Balkanski klub MGIMO, a događaj je podržalo i Predstavništvo Republike Srpske u Rusiji.

(BN TV)

Podijeli

Jedan komentar

  1. 12
    12 03 Marta, 05:21

    Nek ti rusi dadnu platu kad za njih radis – govno jedno debelo

    Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku