hamburger-icon

Kliker.info

Konačno se oglasili i iz Veleža : Bešlić da objasni kome je nudio povratak Veleža pod Bijeli brijeg !?

Konačno se oglasili i iz Veleža : Bešlić da objasni kome je nudio povratak Veleža pod Bijeli brijeg !?

13 Aprila
16:07 2016

BeslicLj7Aktualni Upravni odbor FK “Velež” zatečen je navodima gradonačelnika Mostara Ljube Bešlića koji je u Dnevniku TV1 izjavio kako je prethodom rukovodstvu Kluba prije nekih “šest – sedam” godina nudio povratak na Veležov prijeratni stadion Pod Bijeli Brijeg. Bešlić je naveo i to kako su ljudi iz tadašnjeg rukovodstva odbili povratak pod isti, te tražili novac za završetak tribine stadiona u Vrapčićima – javili su iz uprave Veleža.

“Ovim putem Gradonačelnika pozivamo da javno iznese kada je održan sastanak o kojem priča i ko je ispred Veleža istom prisustvovao, odnosno ko je odbio povratak Veleža Pod bijeli Brijeg ukoliko su Bešlićevi navodi tačni.

Navedeno tražimo kako bi se pričama “rekla – kazala” skinula odgovornost sa nekih članova Upravnog odbora iz tog perioda koji su časno pomagali Klubu i koji su zatečeni Vašim navodima, a detektovali pojedinci koji su eventualno, legitimišući se čitavim kolektivom, odbili Vašu ponudu ukoliko je ona postojala.

Na kraju pozivamo Vas da aktualnom Upravnom odboru ponudite povratak Veleža na naš stadion i stvorite preduslove za isto. Vjerujemo da ćete, ako ste na tako nešto bili spremni prije “šest – sedam godina”, na to biti spremni i danas, kada su navijačke tenzije u Gradu Mostaru daleko manje” – stoji u saopćenju iz F.K. Velež.

(Kliker.nfo)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku