hamburger-icon

Kliker.info

Komšićev komentar u šaljivom tonu : Džaferović ide sa lijeve, a ja sa desne strane, pa ko prije stigne, skloni zastavu RS

Komšićev komentar u šaljivom tonu : Džaferović ide sa lijeve, a ja sa desne strane, pa ko prije stigne, skloni zastavu RS

28 Novembra
22:01 2018
Član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Željko Komšić prokomentarisao je danas u Sarajevu dešavanja u vezi sa premještanjem zastave RS u zgradi kolektivnog šefa države.

“Kad se svjetla ugase, Džaferović ide sa lijeve, a ja sa desne strane, pa ko prije stigne do zastave, skloni je”, rekao je Komšić u šaljivom tonu, aludirajući na “trakavicu” sa zastavom RS, koja je proteklih nekoliko dana u više navrata postavljena, pa uklonjena ispred Kabineta predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Kako navode Vijesti Komšić je podsjetio da je od službe Predsjedništva BiH zatraženo da sačini kompletan izvještaj o pomenutom slučaju.

“Od toga da li je to uradio neko iz službe Predsjedništva BiH ili iz Kabineta, zavisi šta ćemo dalje uraditi”, istakao je on.

Kako je naveo, potrebno je preduzeti odgovarajuće korake zbog kršenja zakona.

“To podrazumijeva krivičnu ili disciplinsku prijavu zbog nečega što je bio protivzakoniti akt”, rekao je Komšić novinarima u Sarajevu.

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku