hamburger-icon

Kliker.info

Kolašinac teže povrijeđen : Vratit ću se jači, bolji i kvalitetniji

Kolašinac teže povrijeđen : Vratit ću se jači, bolji i kvalitetniji

24 Avgusta
17:04 2014

Kolasinacpola12Sead Kolašinac napustio je sa bolnom grimasom jučerašnju utakmicu Schalkea i Hannovera, a dan kasnije magnetna rezonanca pokazala je da su pokidani prednji križni ligamenti desnog koljena, što znači da reprezentativac BiH neće nastupati u narednih šest mjeseci.

“U utorak ću biti operisan u Augsburgu, a zbog povrede van terena mogao bih biti i pola godine. Imam sreću da će moje koljeno operisati jedan od najboljih svjetskih hirurga za ovakvu vrstu povreda, ali i da ću tokom oporavka imati najbolju moguću njegu stručnih lica,“ napisao je Kolašinac na svojoj Facebook stranici, dodavši:

„Iskreno se nadam da ću se iz ovog, za mene uistinu teškog perioda, vratiti još jači, bolji i kvalitetniji. Žao mi je što neću biti na raspolaganju Schalkeu u izuzetno važnim utakmicama u narednim mjesecima. Riječima ne mogu opisati koliku tugu za mene predstavlja to što neću biti na raspolaganju selektoru Safetu Sušiću, našoj reprezentaciji i svim mojim Bosancima i Hercegovcima u mečevima naše reprezentacije protiv Kipra, Velsa, Belgije i Izraela.“ (Kliker.info-SportSport)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku