hamburger-icon

Kliker.info

Ko je Adis Đorđijević koji je oteo djevojku, pa ubijen u razmjeni vatre sa policijom

Ko je Adis Đorđijević koji je oteo djevojku, pa ubijen u razmjeni vatre sa policijom

29 Jula
08:24 2015

AdidD1Adis Đorđijević (1983) ubijen je jučer u na putu Vraca – Trebević prilikom razmjene vatre sa policijom koja je bila u potjeri za njim nakon što je, navodno, oteo djevojku Lejlu M. u u Kantonu Sarajevo, nezvanično nam je potvrđeno iz više izvora. Irfan Nefić, portparol MUP-a KS-a, kazao nam je tek da je oko 14.20 sati prijavljeno da je u Ulici Hamdije Ćemerlića u Novom Sarajevu nepoznati muškarac na silu nepoznatu žensku osobu ugurao u ljubičastu škodu fabiju, te se velikom brzinom udaljio prema Zagrebačkoj ulici, odnosno naselju Vraca.

– O događaju je obaviješten dežurni tužilac, a na mjestu događaj je izvršen uviđaj, dodao je Nefić uz napomenu da se radi na rasvjetljavanju ovog događaja. Za sve dalje informacije o tome šta se dešavalo na području Istočnog Sarajeva Nefić nas je uputio na tamošnju policiju.

Danka Tešić, portparolka CJB-a Istočno Sarajevo, kazala nam je da je patrola policije iz Kantona Sarajevo bila u potjeri za škodom, te da ju je sustigla u mjestu Miljevići.

– Tu je došlo do razmjene vatre i vozač škode je ranjen. On je prevezen u Klinički Centar Univerziteta u Sarajevu, rekla je Tešićeva navodeći tek inicijale vozača. Uz napomenu da je djevojka privedena u Policijsku stanicu u Istočnom Sarajevu, ona je naglasila da još nije utvrđeno ko je ranio, odnosno ubio vozača škode, te da će se to utvrditi vještačenjem parafinskih rukavica učesnika ovog događaja.

(Kliker.info-Oslobođenje)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku