hamburger-icon

Kliker.info

Kardinal Puljić preporučuje Bosancima i Hercegovcima : U nedjelju ne glasajte za one kojima je koristoljublje važnije od čovjeka !

Kardinal Puljić preporučuje Bosancima i Hercegovcima : U nedjelju ne glasajte za one kojima je koristoljublje važnije od čovjeka !

30 Septembra
07:40 2016

VinkoP12Vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić kazao je u Sarajevu da su svaki izbori, opći ili lokalni, šansa građanima da uzmu odgovornost u svoje ruke te izaberu odgovorne ljude.

Dodao je da društvo ne može napredovati bez odgovornosti, a da se ta odgovornost sastoji od toga da oni koji imaju vlast i povjerenje građana, zauzmu stav za napredak ljudi koji tu žive.

– Dostojanstvo je čovjeka da može od svog rada živjeti i uzdržavati svoju obitelj i mi moramo stvoriti takvo društvo. Trebamo razbiti bolesnu klimu u kojoj samo kukamo, već moramo i uraditi nešto –  poručio je.

Od onih koje građani izaberu na lokanim izborima, dodao je kardinal Puljić, potrebno je tražiti odgovornost za opće dobro.

– Bolesno javno mnijenje treba ozdraviti i uspostaviti strukturu demokracije, ali ne demokracije gdje vlada interes i koristoljublje nego gdje vlada vrednovanje čovjeka – zaključio je kardinal Puljić.

(Kliker.info-Fena)

Podijeli

Jedan komentar

  1. Ju
    Ju 30 Septembra, 11:30

    Sto to ne kazes u Mostaru – barabo

    Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku