hamburger-icon

Kliker.info

Kalifornija : Prije 18 godina oteta djevojka pronađena živa

Kalifornija : Prije 18 godina oteta djevojka pronađena živa

28 Avgusta
05:42 2009

Jaycee Lee Dugard koja je 1991., kao 11-godišnja djevojčica, oteta na stajalištu školskog autobusa u Kaliforniji, pronađena je živa. Djevojka je sama ušetala u postaju predstavivši se kao oteta Jaycee, nakon čega su policijski službenici pristupili provjeri identiteta.Glasnogovornik šerifova ureda okruga Contra Costa izjavio je kako je zbog otmice uhićen bračni par, 58-godišnji Phillip Garrido i njegova supruga. Phillip Garrido registrirani je sekualni prijestupnik. Bračnom paru određena je jamčevina od milijun dolara, ali zasad su zadržani u pritvoru.

<!–//<![CDATA[
var m3_u = (location.protocol=='https:'?'https://ad.vecernji.hr/www/delivery/ajs.php':'http://ad.vecernji.hr/www/delivery/ajs.php');
var m3_r = Math.floor(Math.random()*99999999999);
if (!document.MAX_used) document.MAX_used = ',';
document.write ("”);
//]]>–>

Prema informacijama koje je policija dala na konferenciji za medije, otmičar sa svojom žrtvom ima dvoje djece. Djeca su zajedno s njihovom majkom svo vrijeme držana u potpunoj izolaciji. Nikad nisu išli u školu niti su ikad bili kod liječnika. Prvo dijete Jaycee je rodila s 14 godina.Jaycee i njezino dvoje djece Phillip je držao u skrovištu koje je izgradio u dvorištu svoje kuče. Policija tvrdi da mu je mlada Jaycee cijelo vrijeme bila seksualna robinja. Njihova djeca danas su stara 11 i 15 godina. Protiv Garrida je podignuta optužnica zbog otmice, silovanja, opscenog ponašanja i urote, dok je žena optužena zbog otmice i urote. Stanje njegova uma dovoljno opisuje i blog koji piše, a na kojem tvrdi da "umom može kontrolirati zvuk", ali i da je njegova misija spasiti svijet. – Stvoritelj mi je podario mogućnost da govorim jezikom anđela kako bih na vrijeme uočio opasnost, upozorio ljude i spasio svijet, piše Garrido na svom blogu koji nosi naziv Voices Revealed (Otkriveni glasovi).

29-godišnja Jaycee se sada osjeća dobro, a njena majka tvrdi da se u razgovoru sjeća stvari iz djetinjstva. Oteta je dok je stajala na autobusnom stajalištu i to pred očima njezina očuha.Jaycee danas navodno slavi svoj 29. rođendan, a prije nekoliko sati se, nakon 18 godina horora, vratila u svoj dom.- Osobno sam izgubio svaku nadu da ću više ikad vidjeti Jaycee. Želim samo da krivci odgovaraju za ono što su učinili, rekao je očuh otete djevojke Carl Probyn.Policija je naglasila da zbog opsežne istrage danas ni idućih dana neće biti poznati svi detalji otmice i Jayceeina bijega..(Kliker.info-VL)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku