hamburger-icon

Kliker.info

Jasna poruka Čoviću : Kardinal Puljić podržao programske ciljeve Hrvatske stranke BiH

Jasna poruka Čoviću : Kardinal Puljić podržao programske ciljeve Hrvatske stranke BiH

21 Juna
16:02 2017
Vrhbosanski nadbiskup, kardinal Vinko Puljić razgovarao je u utorak s predsjednikom Hrvatske stranke (HS) BiH Božom Skopljakovićem, priopćeno je u srijedu iz HS-a BiH.

Skopljaković je tom prilikom istaknuo kako će se HS punim kapacitetom zalagati za ostvarivanje ustavne ravnopravnosti Hrvata na cijelom prostoru BiH, kao i za ubrzanje europskoga puta.

U priopćenju se navodi kako je briga za održivi povratak Hrvata, poglavito na području Republike Srpske, odavno prepoznata programska silnica stranke još od formiranja Nove hrvatske inicijative te kako će to i dalje biti jedan od prioritetnih ciljeva HS-a BiH.

Skopljaković je kardinalu potvrdio spremnost da surađuje sa svim strankama, a naročito s  hrvatskim, koje imaju podudarne političke ciljeve i koje su spremne na međusobno uvažavanje i ravnopravni dijalog.

Kardinal Puljić podržao je programske ciljeve HS-a i ukazao na važnost civiliziranoga dijaloga i međusobnoga poštivanja, bez svađe i vrijeđanja među hrvatskim liderima u borbi za hrvatske  nacionalne, ali i državne interese, navodi se u saopštenju .

(Kliker.info-Fena)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku