hamburger-icon

Kliker.info

Ivica Osim o nesuglasicama u taboru zmajeva : Neko želi unijeti nemir u reprezentaciju Bosne i Hercegovine

Ivica Osim o nesuglasicama u taboru zmajeva : Neko želi unijeti nemir u reprezentaciju Bosne i Hercegovine

19 Marta
20:56 2014

Svabo1Komentirajući nesuglasice koje potresaju Nogometni savez BiH posljednjih dana , bh. nogometni stručnjak Ivica Osim  kazao je u izjavi za bh. novinsku agenciju Patria (NAP), kako su prepirke u Savezu rezultat podmetanja onih koji ne žele dobro Savezu, ali i rezultat nervoze pred veliko svjetsko takmičenje na kojem će se selekcija BiH prvi put pojaviti u historiji svog postojanja.

– Mi se ne znamo ponašati u ovakvim situacijama. Ovo je sve novo za nas. Ali, treba biti mudar, strpljiv, ne treba skakati na svaku provokaciju, ne treba skakati na medijske natpise. Stvari treba prihvatati onakve kave jesu – rekao je Osim. On je dodao i to, da sada vidimo da ponekad progrešno procjenjujemo naše igrače.

Visoka cijena i novac koji oni dobivaju, ne znači ujedno i njihov pravi kvalitet. Ali, to je sasvim normalno. Ni mi ne znamo kako bi se ponašali da smo u njihovoj koži. Više novca znači i veći teret – rekao je Osim za NAP.Bh. stučnjak kaže da je naša realnost takva da kada pobjeđujemo, onda smo najbolji, naši igrači su najbolji, naši golovi su najbolji, ali kada gubimo, što je sasvim normalno, jer i drugi gube, onda mi ne znamo šta ćemo.- Ali, to je slika naše države. Jasno je da nam ove prepirke nisu trebale. Ovo nije lijepo. Neko želi da naruši atmosferu u Savezu, ali sam siguran da će ljudi iz Saveza to znati iznijeti do kraja i riješiti na najbolji mogući način – rekao je Osim. (Kliker.info-NAP)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku