hamburger-icon

Kliker.info

HSP: Djelovanje HDZ-ova gura hrvatski narod u propast

HSP: Djelovanje HDZ-ova gura hrvatski narod u propast

02 Februara
20:14 2014

zvonko jurisic dobraHrvatska stranka prava Bosne i Hercegovine reagirala je na poruke sa jučerašnjeg i današnjih skupova čelnika HDZ-ova u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini Tomislava Karamarka, Dragana Čovića i Martina Raguža.

Protive se, kako navode, načinu djelovanja HDZ-ova koji ”podvalama, stvaranjem konfuzije i destrukcije te ucjenama žele iznuditi bolju političku poziciju za sebe, a da uopće nisu ponudili neki konkretan politički projekt u bilo kojem segmentu društva”.

“Pozivamo i jedan i drugi HDZ, pozivamo i Karamarka kao i sve hrvatske stranke na političku ozbiljnost i konstruktivnost. HSP BiH neće pristati na bilo kakve podvale i prinude ali želimo čista obraza zajednički raditi za sveopće dobro. Manipulacije Hrvatskim narodnim saborom (HNS), tobožnjim zalaganjem za hrvatski interes ili bilo kakvo drugo podmetanje naići će na našu oštru osudu”, navode iz HSP BiH, te dodaju:

“HSP BiH se ne boji ni samom ostati na političkoj pozornici unutar hrvatskoga korpusa ako je uvjet za to istina, pravda i poštenje usuprot podvala laži i prevara od strane HDZ-ova. Smatramo kako hrvatski narod, bez obzira što se nalazi u nezavidnom položaju, nužno mora imati alternativu ako mu se u ime lažnoga HDZ-ova hrvatstva nudi destrukcija, opstrukcija i daljnje siromašenje”.

Ovakav način djelovanja, kako su istakli, bilo u vremenu kada je postojao jedan HDZ, bilo u vremenu od kada  djeluju dva HDZ-a, je za njih karakterističan i “uvijek intenzitet pojačavaju kada se primaknu izbori”.

“Smatramo kako ovakav način djelovanja HDZ-ova gura i dalje u propast hrvatski narod u BiH i da graniči s primitivizmom i izopačenom sviješću što će nas sve skupo stajati i što će se vrlo teško moći ispraviti na normalan i demokratski način”, saopćeno je iz HSP BiH, javlja Anadolu Agency (AA).

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku