hamburger-icon

Kliker.info

Halid u Zagrebu : Arenom potekla “Miljacka” a potom euforija..

Halid u Zagrebu : Arenom potekla “Miljacka” a potom euforija..

24 Oktobra
05:29 2009

Uzvik oduševljenja prepune Arene dočekao je pjevača Halida Bešlića kada se jučer u 20.45 popeo na pozornicu uz prve taktove hita “Miljacka”. Publika je spremno zapjevala s legendarnim pjevačem i nastavila sve do kraja prvog od dva koncerta za koje su ulaznice doslovno planule.

Massimo preko Miljacke               Najpopularniji pjevač narodne glazbe s ovih prostora nastavio je nizati hitove poput “Dvadesete”, “Čardak” te “Poljem se širi miris ljiljana”, a uz pjesmu “Muje kuje konja po mjesecu” u Areni se zaplesalo i kolo. Oduševljenu publiku iznenadio je posebnim gostima. Massimo Savić mu se pridružio u pjesmi “Miljacka” prešavši mostić preko improvizirane rijeke na pozornici. Halidova “sestra” Alka Vujica otpjevala je cijeli set svojih hitova, a pridružili su mu se Armin, grupa Valentino i Jole.Među publikom svih generacija našli su se i brojne poznate ličnosti poput Gorana Ivaniševića, Emira Hadžihafizbegovića, Enisa Bešlagića, Rajka Dujmića, Dina Rađe, potom Zorana Mamića, Gorana Vlaovića i Mislava Bage…Na koncertu su bili brojni bosanski političari te izaslanik predsjednika Mesića Izet Aganović, a vip-lože zakupili su i Đurđa Adlešič, Slobodan Uzelac te Tomislav Karamarko i Vladimir Faber, ali nisu viđeni.Najveća pozornica dosad postavljena u Areni vjerno je dočarala staru bosansku arhitekturu, a donjim dijelom bine tekla je i improvizirana Miljacka.

Humanitarni koncert                        Pjevač koji je prije samo pola godine doživio tešku prometnu nesreću nakon koje i dalje dosta teško govori, pokazao je kako s pjevanjem nema nikakvih problema, ali i da ga atmosfera prepune dvorane može bez problema zadržati na bini duže od tri sata koliko je koncert trajao.Na koncertu je prema procjeni organizatora Tomislava Mađara bilo 23.000 posjetitelja, a toliko se očekuje i danas na humanitarnom koncertu od kojeg će dio prihoda biti uplaćen Zakladi za pomoć oboljelima od cerebrovaskularnih bolesti. (Kliker.info-Jutarnji list)

Oznake
Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku