hamburger-icon

Kliker.info

Hadžifejzović prozvao i pozvao Izetbegoviće : Bakire, ti si veleizdajnik! (VIDEO)

Hadžifejzović prozvao i pozvao Izetbegoviće : Bakire, ti si veleizdajnik! (VIDEO)

17 Septembra
04:11 2022
Bakire, ti si veleizdajnik: Bosne, Srebrenice, Krajine, Hercegovine, Podrinja, Posavine, siročadi-jetima, srebreničkih majki, supruga, sestara, uništio si reviziju, najveći si čuvar RS-a!

Pozivam vas, Sebija i Bakire Izetbegović u ovaj studio, uživo, od sutra kada hoćete. Ne morate platiti termin političkog marketinga, mi častimo. Seko, ponesi Bakira, sve svoje diplome koje imaš, ponesi i Osmicu sa svim njegovim diplomama.

Ponesite video snimke koje imate, ponijet ću i ja – i snimke i diplome i sve moje. U studiju za vas ima 5 mjesta. Birajte, pored vas dvoje, još troje koje ćete dovesti. Hajde, kukavice i izdajice. Veleizdajice.

Izdali ste državu u ratu, Bakir sakrivanjem u trezoru i bježanjem s linije, a Seka bježanjem iz BiH kad je bila najpotrebnija. A sada bi oboje da ratuju. Herojstvo se dokazuje u ratu, a ne u miru! Hajde, niste smjeli na front ni u bolnicu u ratu, smijete li u studio u miru?!

(Face TV)

Loading…

 

Podijeli

Jedan komentar

  1. Odlazi/te vise
    Odlazi/te vise 17 Septembra, 07:25

    Bakir steti BiH mislim da i on to zna. Kontraproduktivan je. Razgradjuje ne gradi. Pitrosen je kao Covic i Dodik. Nepouzdan sa velikom hipotekom i hobotnicom koja saradjuje sa ostale dvije, pravoslavnom i katolickom. Vrijeme ti je Bakire da ustupis mjesto. Ponavljate se kao los dan i ti i ostala dvojica.

    Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku