hamburger-icon

Kliker.info

Grob Slobodana Miloševića probijen glogovim kolcem!?

Grob Slobodana Miloševića probijen glogovim kolcem!?

05 Marta
18:24 2007

Miroslav Milošević, u Požarevcu poznat kao Mile fotograf, probio je grob Slobodana Miloševića glogovim kolcem kako bi izrazio svoje negodovanje najavljenim svečanim obilježavanjem obljetnice smrti svog najpoznatijeg sugrađanina. Akciju je izveo u rano subotnje jutro, a o svojim je radnjama izvijestio i lokalnu policiju, javlja Glas javnosti.  

 

"Mobitelom sam javio policiji gdje sam i što radim, a oni su mi odgovorili da pazim da me Milošević rukom ne uhvati iz groba. Nakon što sam grob probio kolcem, otišao sam i prijavio se policji, a sutradan sam i po danu ponovio ovaj ‘performance’. Kasnije me je saslušao Milan Šućurović i rekao da me zbog skrnavljenja grobnice prijavila snaha pokojnog Miloševića, Milica Gajić, i da će oni prijavu proslijediti tužiteljstvu", kaže Mile fotograf.  Telefonom ga je ubrzo nazvao i Borivoje Tanić, čovjek kojem je Marko Milošević vjenčani kum. On je Mili fotografu psovao sina u grobu i zaprijetio likvidacijom. Zbog prijetnji je Tanić zatražio zaštitu požarevačke policije, a nakon što su mu je oni odbili pružiti, obratio se i srbijanskom MUP-u.  

 

Prijetnje od Tanića u subotu je dobio i Momčilo Veljković, koordinator PNP "Otpor" (nevladine organizacije koja je 2000. sudjelovala u svrgavanju Miloševićevog režima), kojeg je Tanić zaustavio na ulici i najavio da će, zauzvrat, on oskrnaviti grob pokojnog premijera Zorana Đinđića. Veljković tvrdi i da je Tanić "Otporašima" zaprijetio tučom ukoliko se ne pojave na obilježavanju obljetnice Miloševićeve smrti.

(kliker.info/vl)

 

 

 

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku