hamburger-icon

Kliker.info

Gradimir Gojer : Ili sam ja na krivom putu pa sam buncan, nepotrebno, il su moji istomišljenici isuviše tihi ?

Gradimir Gojer : Ili sam ja na krivom putu pa sam buncan, nepotrebno, il su moji istomišljenici isuviše tihi ?

20 Maja
07:22 2015

gojer44Osjećam dužnost da se obratim bosanskohercegovačkoj javnosti prije svega kao građanin ove države, a onda i kao bosanskohercegovački Hrvat. Žalosno je da se moramo dijeliti na građane i pripadnike naroda, kao što je žalosno da se unutar istih naroda moramo djeliti na “prave” i “krive”, podobne i nepodobne, ovakve i onakve… Valjda se podrazumjeva da svi imamo na planeti jednaka ljudska prava, a po samom prirodnom rasporedu stvari moramo i pripadati nekom plemenu, narodnosnoj skupini. Ne znam da tu isključuje jedno drugo, osim u našoj Državi. Al’ smo valjda zato tu gdje jesmo!?!

Država nam je u kaosu. U manjem i siromašnijem njenom administrativnom djelu pokušava se sve staviti pod kontrolu, mediji, internet, nevladine organizacije, zrak, stoka i sve što se kreće… Ptice će uskoro morati, kao i dronovi, tražiti dozvolu za letenje??? Ne dao Bog da lasta poleti sa Trebevića pa sleti na Čaršiju, a da nije pitala banjalučkog Vožda i despota. Da sam njegov podanik, stidio bih se. Stranka kojoj pripadam se nekoliko puta, oglašavala o svim nepravdama koje se tamo čine, pa to ne bih ni ponavljao. Ako tomu dodamo Dražu Mihajlovića i njegovu reinkarnaciju, i opću šutnju iz Banjaluke tim povodom, onda ostaje samo da se grohotom smijem na mrak koji vlada u svim tim glavama.

Moram nešto reći o stanju unutar administrativne zone gdje živim, a to je razvijeniji, moderniji i bogatiji dio naše Države. Možete li zamisliti kakvo stanje vlada u Istočnoj Repubici Srpskoj, istočno od Brčkog, kad je Federacija razvijeniji dio BiH, a i tu stvari nisu ni blizu dobroga! Stid me je nekoga tko se predstavlja da je jedini i autohtoni predstavnik bosanskohercegovačkih Hrvata u mojoj državi. On je ujedno, i član Predsjedništva naše Države, koju sa bratijom rastura na perfidniji i podmukliji način nego li banjalučki Vožd despot. Stid me je, jer ima loše namjere kao i loše procjene da će mu proći razbijanje Bosne i Hercegovine, a isto to nije prošlo ni pokojnom Franji Tuđmanu na vrhuncu njegove snage i karijere. Sramota me koliko mu je pogrešno vjerovanje da su svi bosanskohecegovački Hrvati uz njega i da ima zeleno svjetlo da radi što hoće i što radi. Ima još pripadnika časnih bosanskohercegovačkih Hrvata, koji su također, ponešto pročitali i završili škole, i koji vole ovu Državu. Nadam se, i znam da ima takvih u Katoličkoj crkvi i da će, zasigurno, znati prenijeti pravu istinu Svetom ocu prilikom posjete Sarajevu. Vjerujem da će Sveti otac biti dobro informiran od strane onih koji ga budu, u ime Države dočekali i da neće povjerovati jednoumlju u koje će ga neki pokušati ubjediti.

Nažalost stiditi se trebaju i Dobri Bošnjani zbog konstantnog popuštanja takvoj politici od strane koalicijskih partnera na Federalnoj razini a koji su dobili “građanske” i glasove Bošnjaka. Najveći narod je dobio najviše na izborima a najmanje je zastupljen na svim razinama. Sve je podređeno kongresu stranke, koja se predstavlja kao autohtoni zaštitnik većinskoga naroda. Zar mi svi, građani, moramo biti taoci unutarstranačkih previranja onih koji imaju najviše odgovornosti za ovu Državu. Apsolutno slijepilo i odsutnost svake mudrosti i promišljanja! Sramota!

Kakvo to ludilo vlada u našoj Državi i gdje su svi oni koji misle slično kao ja? Ili sam ja na krivom putu pa sam buncan, nepotrebno, il su moji istomišljenici isuviše tihi pa se čuje samo buka od onih koji nam razvaljuju Državu! , navodi se u javnom obraćanju Gradimira Gojera.

(Kliker.info)

Podijeli

Jedan komentar

 1. Tripolski Janos 33 *
  Tripolski Janos 33 * 21 Maja, 00:38

  Hrvatsko pitnje počima sa tko je zabio nož u leđa ljudima koji su preferirali Hrvate-to se treba kvalitetno riješiti a sječe na polju u Hrvatskoj povijesti ima.Isto tako tko je vodio ratnu računicu kod Bošnjaka-BOSANACA kad su neke stvari bile jasne.Da li se tu radi o igri moći i tko treba da odgovara za patnju ljudi svih ovih godina.
  Suvereni Veliki Generalni Inspektor
  Tripolski Janos 33 *
  Veliki Orient Hrvatske i BiH

  Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku