hamburger-icon

Kliker.info

Fahrudin Radončić : Narod nije glup, Izetbegovićevo neznanje i nerad dosegli su veleizdajnički nivo

Fahrudin Radončić : Narod nije glup, Izetbegovićevo neznanje i nerad dosegli su veleizdajnički nivo

09 Marta
22:34 2017

Na današnjoj pres-konferenciji i tokom gostovanja na Javnom servisu (FTV), Bakir Izetbegović obrušio se na predsjednika SBB-a.Tim povodom, Fahrudin Radončić kaže:

– Umjesto da Bošnjacima i žrtvama objasni zašto godinama ništa nije radio i sa svojim timom napravio katastrofalno izuzeće pravne struke iz cijelog procesa, Izetbegović želi da svoju odgovornost sakrije političkim napadima na mene. Međutim, Ivanić je u pravu kada izjavljuje da ovaj tužan čin po nas Bošnjake doživljava kao vlastitu pobjedu nad Izetbegovićem.

Očito je da je Izetbegović već duže vremena potpuno dezorijentiran i zbog svog karaktera bukvalno u svađi sa svakim i svima. Takva konfliktnost loša je po bošnjačku politiku i nacionalne interese.

Izetbegoviću javno preporučujem da svoj zloćudni vokabular čuva u ophođenju sa svojim nepotističkim okruženjem i unutar pet vladajućih familija.

Njegovu ostavku s pravom su tražili drugi lideri stranaka, ali je on, očigledno, okupiran isključivo mnome. Uostalom, narod nije glup i lako mu je prepoznati da Izetbegovićevo proglašavanje mene za izdajnika ima osnovni cilj da sakrije njegovo veleizdajničko neznanje i njegovu historijsku odgovornost zbog odbijanja zahtjeva za reviziju presude za genocid.

(Kliker.info-NAP)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku