hamburger-icon

Kliker.info

Fahrudin Radončić : Ja Bakiru ne halalim, neka to urade nezaposleni, siromašni, žrtve političkih ubistava i penzioneri na ivici gladi ! (VIDEO)

Fahrudin Radončić : Ja Bakiru ne halalim, neka to urade nezaposleni, siromašni, žrtve političkih ubistava i penzioneri na ivici gladi ! (VIDEO)

14 Decembra
08:23 2014

FahroFaceTV1Gostujući u Centralnom dnevniku Face TV kod Senada Hadžifejzovića,predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić je  iskoristio “šansu” i  efektno poentirao na kritici SDA i Bakira Izetbegovića.  Tom prilikom je naročito naglasio da on lično nema šta da halali Bakiru ,već da to treba da uradi armija nezaposlenih,  od pola miliona ljudi, isto toliko siromašnih, žrtve političkih ubistava  te penzioneri na ivici gladi.

Dodao je  tom prilikom, da  mnogi misle da postoji neki personalni sukob između njih dvojice, što je,  kako kaže, apsolutna neistina.Prema njegovim riječima, Izetbegović je personifikacija jedne politike, koja samo želi da ovom zemljom vladaju sinovi, unuci i praunuci mladomuslimanskog kruga, dok u isto vrijeme, svaki šesti stanovnik BiH na spavanje ide gladan.

Odgovarajući na pitanje voditelja, o  kampanji njegovih medija tokom predizborne kampanje, koja je prema mnogima prelazila granice dobrog ukusa, Radončić je odgovorio da postoje neoborivi dokazi da su tokom rata, širom svijeta prikupljene tone zlata, srebra i  novca, što je potom netragom nestalo. Ovo je , kako kaže Radončić,  čisto političko, pravno i finansijsko pitanje, a ne propaganda. Tvrdi da su u pitanju milijarde i milijarde dolara i neko, prema njegovim riječima, konačno treba da kaže gdje se blago nalazi. Ima li ga u temeljima svoga  poslovnog carstva Radončić nije pomenuo, a ni voditelj se doduše,  nije “dosjetio”  da ga  priupita.  Do kraja  intervjua Radončić je odgovarao na pitanja  vezanim za uspostavu nove vlasti, svojim odnosima sa ključnim političkim ličnostima BiH te  februarskim protestima.

(Kliker.info)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku