hamburger-icon

Kliker.info

Ešdaun ne uspjeva da proda vikendicu na Jablaničkom jezeru

Ešdaun ne uspjeva da proda vikendicu na Jablaničkom jezeru

08 Decembra
02:45 2006

Bivši visoki predstavnik međunarodne zajednice u našoj zemlji Paddy Ashdown još uvijek ne uspijeva prodati vikendicu na obalama Jablaničkog jezera koju je za vrijeme svog mandata u BiH kupio po vrlo povoljnoj cijeni. Prema nepotvrđenim spekulacijama, Ashdown je tu kuću kupio za 50.000 maraka, a sada za nju traži 150.000.

Kuću je kupio kako bi uvjerio našu javnost da mu se BiH zaista sviđa i da će u njoj provoditi odmore nakon što ode s dužnosti visokog predstavnika. Otišao je, ali obećanje nije održao. Ashdown se želi što prije osloboditi kuće i na taj način zaraditi sto tisuća maraka.

Prije nego što će napustiti našu zemlju, nevladine organizacije u našoj zemlji zamolile su ga da učini jedno humano djelo po kojem će ga naši građani uvijek pamtiti.  Preko svojih posrednika NVO sektor ga je zamolio da kuću na Jablaničkom jezeru pokloni institucijama koje se brinu za djecu bez roditelja.

"To je bila jedinstvena šansa da se takvoj djeci omogući besplatno ljetovanje na obalama tog jezera. Djeca iz godine u godinu nigdje ne idu na odmor jer institucije u kojima su smještena nemaju dovoljno financijskih sredstava da bi organizirale takva putovanja ", istaknula je aktivistica nevladine fondacije Help The Children 21 Maja Haznadarević.

Ashdown se nikada nije udostojio odgovoriti na molbu nevladina sektora, nego ju je ignorirao.  Njegov ravnodušan stav prema pozivu za pomoć djeci bez roditelja iritirao je i dio političke javnosti u našoj zemlji. Osuđuju ga zbog njegove licemjernosti.

"Ashdownovo ponašanje govori da je isti kao većina naših političara. Svi rade samo za svoj interes. Oni koji rade za opći interes često su neshvaćani od društva, a to se dokazalo i na prošlim izborima. Građani preferiraju one koji ih omalovažavaju", naglasio je zastupnik Zastupničkog doma federalnog Parlamenta u prošlom sazivu Mirnes Ajanović istaknuvši da Ashdown nije loš čovjek, nego je isti kao i većina naših političara koji bi uradili sve i svašta radi svojih osobnih interesa.

(Dnevni list)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku