hamburger-icon

Kliker.info

Emir Suljagić upozorava : “Meni je jasno da Lukač ima kundak tamo gdje bi mu trebao biti mozak”

Emir Suljagić upozorava : “Meni je jasno da Lukač ima kundak tamo gdje bi mu trebao biti mozak”

12 Maja
04:45 2015

EmirS3Zamjenik ministrice odbrane BiH Emir Suljagić   nazvao je  izjave  Dragana  Lukača  , ministra unutrašnjih poslova RS, o situaciji u Makedoniji, besmislicama .  Lukač je da podsjetimo izjavio  danas da bi se situacija iz Makedonije mogla “preliti” u BiH . Iz toga razloga, prema Lukačevom mišljenju, policija u RS bi trebala zadržati veći stepen gotovosti.

“Meni je jasno da Lukač ima kundak tamo gdje bi mu trebao biti mozak”, kazao je Suljagić za Klix.ba dodavši da Lukača i njegovog šefa treba zaustaviti prije nego izazovu rat. Suljagić smatra da ne postoji nikakav način da sve ovo što se dešava u Makedoniji na bilo koji način bude preneseno na teritoriju BiH.

Suljagić je pored toga istakao da je Vijeće ministara BiH zatražilo informacije o onome što Suljagić naziva “neselektivnim progonom Bošnjaka u RS.”

“Ne znam kada ćemo to dobiti i kada će biti stavljeno na dnevni red. Izvjesno je da to mora biti tema.Milorad Dodik i ta grupa koja ne postoji izvan njegove lične volje su naumili da izazovu nasilje kako bi sačuvali vlast. Vidite da su potpuno izolovani u tome, da nemaju apsolutno nikakvu podršku. Svoj naum ostvaruju samo preko institucija koje u potpunosti kontrolišu, od RTRS-a do MUP-a RS. Čak im se ostale stranke u RS otvoreno protive jer su u pitanju razumni ljudi koji znaju da se s mirom u ovoj zemlji ne smije igrati”, zaključio je Suljagić .

(Kliker.info)

Podijeli

Jedan komentar

  1. puka 59 - JOB - UNIJA
    puka 59 - JOB - UNIJA 12 Maja, 20:49

    VETERANI 317 SBBR HEROJ GRADA UZ LUKAĆA DODAJU I KRNJIĆ PIO- MIO ISTO RAZMIŠLJA MINISTRE EMIRE , ZATO SA MANDILOVIĆEM NEDAJ PO CIJENU RAZLAZA SVAKO SEBI SA NOVIM TIMOVIMA .POZDRAV DOMOVINI SA DOSTOJANSTVOM .

    Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku