hamburger-icon

Kliker.info

Ekskluzivni snimak posljednjih trenutaka Đorđa Lazarevskog: Policija ga je uvela u vozilo iz kojeg nije izašao živ (VIDEO)

Ekskluzivni snimak posljednjih trenutaka Đorđa Lazarevskog: Policija ga je uvela u vozilo iz kojeg nije izašao živ (VIDEO)

28 Juna
22:39 2017

Smrt Đorđa Lazarevskog u policijskoj marici nakon njegovog hapšenja na tehno-partiju u zeničkom naselju Smetovi, još uvijek nije u potpunosti rasvijetljena.

Naime, Lazarevski je tokom partija izazvao incident kada se popeo na vozilo hitne pomoći i počeo da ga demolira. Razbijao je, urlao, skakao…Dok nije došla policija.

Lazarevski je potom uhapšen, stavljen u policijsku maricu koja ga je trebala prevesti do policijske stanicu u Zenicu. Tamo nije stigao živ. Na putu do stanice Lazarevski je pod još nerazjašnjenim okolnostima preminuo.

Prvi preliminarni rezultati obdukcije pokazali su da na tijelu nije imao povrede koje bi bile uzrok smrti. Sumnja se da je uzrok smrti vezan uz određene narkotičke supstance koje je vjerovatno uzimao. Da li je bilo policijskog nasilja, nije utvrđeno.

Kako saznajemo, Lazarevski je tokom partija, još prije ovoga, napravio drugi, manji incident. On je na partiju bio sa društvom, a iz nepoznatih razloga potukao se s jednom od svojih prijatelja, te mu izbio zub. Nakon toga nastaje drama.

Portal Avaz.ba objavljuje ekskluzivni snimak na kojem se vide posljednji trenutci života Đorđa Lazarevskog.

Na snimku se vidi Lazarevski kako stoji na vozilu Hitne pomoći, skače, čupa i galami. Oko vozila stoje policajci i zaštitari.

U jednom trenutku na snimku se vidi kako zaštitari uzimaju velike drvene šipke te Lazarevskog pokušavaju skinuti s vozila.

Nakon izvjesnog vremena policija uspijeva da ga “svuče” s vozila te ga uz njegovo opiranje sprovodi u maricu, iz koje nije izašao živ.

Inače, Lazarevski je od ranije dobro poznat policiji, ali sarajevskoj kod kojih ima podeblji dosje zajedno s bratom Aleksandrom. Između ostalog u julu 2009. godine Đorđe i Aleksandar Lazarevski uhapšeni su zbog učestvovanja u tučnjavi u kojoj je nožem uboden Sanel Šaćirović.

U julu 2010. godine  Aleksandar Lazarevski uhapšen jer je ispred ugostiteljskog objekta “Que Pasa” na Džidžikovcu nožem ranio Sanjina Sefića.

Iste godine u januaru protiv njega se vodio postupak za pokušaj ubistva Adisa Điorđijevića, ali je pušten na slobodu. Hapšen je zbog razbojništva u prodavnicama i sportskim kladionicama.

(Kliker.info-Avaz)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku