hamburger-icon

Kliker.info

Džaferović odgovorio na napade iz Beograda : Propagandna ideologija Srbije nije digla ruke od BiH

Džaferović odgovorio na napade iz Beograda : Propagandna ideologija Srbije nije digla ruke od BiH

14 Januara
15:52 2020

Srbijanska obavještajna služba je, po mnogo puta viđenom receptu, preko režimskih beogradskih medija, Novosti i Tanjuga, ponovo plasirala gomilu neistina o meni, kazao je član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović u reakciji. 

“Ovaj put je riječ o nebuloznom pokušaju da me se dovede u vezu sa nedavno ubijenim iranskim generalom Kasemom Sulejmanijem. Pri tome se reciklira stara, davno raskrinkana laž velikosprskih propagandista o navodno počinjenim ratnim zločinima.

Sam sadržaj objavljenih tekstova, u potpunosti satkanih od neistina, ne bi zaslužio ni jedno slovo reakcije, da nije riječ o poruci koja mi se preko režimskih srbijanskih medija šalje kao članu Predsjedništva Bosne i Hercegovine. Očigledno je da predstavljam branu još živoj velikosrpskoj ideologiji, jer stalno govorim istinu o agresiji, zločinima i genocidu, koja im se ne dopada i koju svojom propagandom nastoje izmijeniti.

Ta ideologija nije digla ruke od Bosne i Hercegovine i ovakvim udarima pokušava ušutkati bošnjačke političare, te oslabiti pozicije države BiH, i posebno bošnjačkog naroda. Novi propagandni udar iz Srbije neće me spriječiti da nastavim iznositi istinu i dosljedno se borim za interese Bosne i Hercegovine”, naveo je Džaferović. 

(Kliker.info-NAP)

 

Podijeli

Jedan komentar

  1. Sadik
    Sadik 15 Januara, 08:17

    prevarantska politika lopova iz carsije , kako vas nije sramota da sebe nazivate muslimanima ,kriminalci i zlocinci jedni , prodali ste veru za veceru .

    Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku