hamburger-icon

Kliker.info

Dragan Čavić o Dodikovoj vlasti : “SNSD ne krade jaja ispod kokoške, oni kradu jaja iz kokoške” (Video)

Dragan Čavić o Dodikovoj vlasti : “SNSD ne krade jaja ispod kokoške, oni kradu jaja iz kokoške” (Video)

08 Juna
07:05 2015

caviccc777-jpegKomentarišući optužbe predsjednika Republike Srpske i SNSD-a Milorada Dodika da Savez za promjene izdaje Republiku Srpsku i da “podanička politika” srpskih predstavnika u zajedničkim institucijama BiH prijeti i ugrožava Srpsku, lider NDP-a Dragan Čavić kaže da su to laži. Čavić je naveo da se predstavnici Saveza za promjene u institucijama BiH sada suočavaju s nizom propusta bivše vlasti BiH u kojoj je učestvovao SNSD, a koji će tek isplivati na površinu.

“Svi su oni u rukovodstvu SNSD-a sumnjivog morala, počev od glavnog šefa Milorada Dodika, njegovog došefa Nebojše Radmanovića i redom”, rekao je Čavić.

“Oni ne treba da uzimaju ni jednu srpsku riječ u usta jer se prije svega moraju ponašati kao Srbi i pošteno da rade kao Srbi da bi mogli nekog da uvjere da imaju poštene namjere prema Srbima. Njihove namjere prema Srbima uopšte nisu poštene. Stvorili su grupaciju kriminalne grupe koja je opljačkala sve živo. Oni ne kradu jaja ispod kokoške, oni ukradu jaja iz kokoši koliko su se izvještili u lopovluku”, kaže Čavić i dodaje:

“Čitav niz ljudi bliskih režimu koji su izbjegli gonjenje pred zakonom kad su pokrenuti zvanični postupci od Tužilaštava i Sudova izbjegli su izvršenju kazne ili pristupanje procesu zato što su bili informisani da će se to dogoditi što znači da su u potpuno tijesnoj saradnji sa ljudima iz vrha vlasti, i na vrijeme su otišli odavde”.

Čavić kaže kako zna čitav niz takvih ljudi.

“Kompletna litvanska garnitura koja je kriva za sve šta se dešavalo u Fabrici glinice “Birač“ i Balkan investment banci, čak direktor Balkan investment banke i dan danas dolazi ovdje ikao je činjenica da je navodno u Balkan Investment banci otvorena istraga, a njega niko nije saslušaa. Direktor preduzeća “Nikola Tesla“ Dragan Vučetić je takođe vratio državljanstvo RS i pobjegao iz RS, Rusi koji su vodili Rafineriju nafte u Brodu su prije nego što je počela istraga napustili RS, Mile Radišić pravosnažno presuđen zbog zlouotreba u “Medicinskoj elektronici“ je napustio RS prije nego što je trebalo da ode na izdržavanje kazne zatvora od tri godine. Kada čujete ta imena možete zaključiti da su bili vrlo bliski vrhu SNSD-a. Ne može ovo biti slučajno, već je pravilo – rekao je Čavić.

(Kliker.info-BNTV)

 

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku