hamburger-icon

Kliker.info

Dr. Carolyn Anderson tvrdi : Pomiješajte ova tri sastojka i spriječit ćete karcinom !

Dr. Carolyn Anderson tvrdi : Pomiješajte ova tri sastojka i spriječit ćete karcinom !

09 Oktobra
06:26 2015

CarolynA21Američka liječnica Carolyn Anderson koja piše blog za Huffington Post tvrdi  kako je otkrila recept koji sprječava rak. Recept se bazira na dvije hiljade godina  staroj tradiciji korištenja raznih sastojaka u istočnoj Indiji, koja je potvrđena posljednjim zapadnjačkim medicinskim istraživanjima. Anderson tvrdi da ako se mješavina triju sastojaka konzumira na dnevnoj bazi, rizik od karcinoma može se gotovo u potpunosti odbaciti.

Čudesna mješavina sadrži svima dostupne namirnice: kurkumu, maslinovo ulje i crni biber. Tajni sastojak koji ovoj kombinaciji daje velik potencijal je upravo kurkuma – začin u obliku žutog praha koji je i jedan od sastojaka curryja. Protuupalna svojstva kurkume iznimno su moćna, a njezin aktivni sastojak koji je najzaslužniji za protuupalni efekt zove se kurkumin.

Za kurkumu je nau;no  dokazano da sprječava mnoge tipove karcinoma, kao rak debelog crijeva, prostate mozga i dojki. U eksperimentima provedenim na miševima, pokazano je da iako su bili izloženi kancerogenim kemikalijama, dok god su uzimali kurkumu, razvoj velikog broja karcinoma bio je kompletno spriječen. Ipak, kurkuma se u probavnom traktu gotovo ne razgrađuje, stoga u kombinaciji s biberom i đumbirom čini najjaču kombinaciju ikad. Prema istraživanju, biber povećava učinkovitost kurkume čak za 200 posto, a mješavina ova tri sastojka iznimno je učinkovita u prevenciji karcinoma, naglašava Carolyn Anderson.

Recept: Pomiješajte 1/4 čajne kašike  sa pola kašike  maslinovog ulja i dodajte veći prstohvat svježeg crnog bibera. Pomiješajte sastojke u kašiki , a mješavinu možete konzumirati takvu kakva je, ili je pak možete preliti po salati, uliti u juhu ili umiješati u različita jela. Ukoliko ju dodajete u kuhana jela, učinite to na samom kraju.

Dr. Anderson ističe kako je ovo dobro kako za prevenciju raka, tako i za uništavanje ćelija karcinoma, a mješavina bi se trebala koristiti nekoliko puta dnevno.

– Što češće je moguće – dodaje Anderson i napominje kako su svi sastojci prirodni i kako nemaju nuspojava.

(Kliker.info-JL)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku