hamburger-icon

Kliker.info

Đorđe Balašević : Vučić me je nazvao fukarom koja pjeva muslimanima (Video)

Đorđe Balašević : Vučić me je nazvao fukarom koja pjeva muslimanima (Video)

19 Aprila
03:04 2016

Djole1Svepopularni novosadski kantautor Đorđe Balašević kazao je da njegova kći Jelena Beba Balašević u posljednje vrijeme prima prijetnje smrću kakve je i sâm dobivao potkraj 1990-tih nakon izjava Aleksandra Vučića, tadašnjeg ministra informiranja, a sada premijera Srbije.

“Ovo radim za moju Bebu, a mogli bi i vi za vaše Bebe”, kazao je Balašević u videosnimci dostupnoj na društvenim mrežama. Podsjetimo, u Srbiji je u jeku predizborna kampanja za parlamentarne izbore, a Balašević je podršku dao oporbenoj Demokratskoj stranci. U vladi u sjeni koju je formirala ta stranka, njegova kći Jelena ima dužnost ministrice kulture.

“Mladi ministar postao je skupa fukara”

Balašević je u videosnimci ispričao kako ga je 1998. godine tada “mladi ministar informiranja” Vučić nazvao “jeftinom fukarom koja je išla u Sarajevo pjevati muslimanima umjesto da pjeva srpskoj djeci”.

“Doživio sam sada da i njoj (kćeri) prijete smrću, i to nakon izjave nekadašnjeg mladog ministra koji me je onomad nazvao jeftinom fukarom, a koji je u međuvremenu postao skupa fukara i koji je i sam otišao u Bosnu, ali se vratio brže nego što sam ja odande došao”, kazao je Balašević.

Jelena Balašević prošlog je tjedna dobila prijetnje smrću nakon što je na Twitteru kritizirala Vučićevu vladu. Vučuić ju je potom optužio za “rasizam i šovinizam”.

Izgustirao DS, ali ne i demokraciju

Balašević je kazao da “to sjeme mržnje teško može niknuti u zemlji kao što je Vojvodina”, dok je za svoju kćer rekao da je mlada, talentirana žena, koja bi sa svoja dva fakulteta htjela pridonijeti svome gradu i zemlji u kojoj živi.

Kazao je da je već ‘izgustirao’ Demokratsku stranku, ali ne i demokraciju.

“Ovo što se sada događa nije stvar opstanka DS-a, već opstanka demokracije. Ovo su čuvari vatre kojima treba pomoći. Ne miješam se u politiku već dugo, ali demokracija je u čitavoj zemlji pala na cenzus”, kazao je zaključivši kako svojim potomcima želi da u budućnosti nemaju pojma tko se bavi politikom.

(Kliker.nfo-Danas)

 

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku