hamburger-icon

Kliker.info

Donald Donald Trump izvrijeđao Clinton: Lažljivica ili nesposobna – vjerojatno oboje

Donald Donald Trump izvrijeđao Clinton: Lažljivica ili nesposobna – vjerojatno oboje

12 Jula
07:34 2016

Trump-and-HillaryRepublikanski kandidat za Bijelu kuću Donald Trump rekao je da je njegova pobjeda na predsjedničkim izborima jamstvo “javnog reda” u Sjedinjenim Državama, nakon tjedna napetosti i nasilja između crnačke zajednice i policajca.

“Moramo sačuvati javni red na najvišoj razini, ili će naša zemalja nestati”, rekao je u govoru u Viginia Beachu. “Ja sam kandidat javnog reda, a Hillary Clinton je slaba, neučinkovita i podložna interesnim skupinama”.

Govoreći o skandalu privatne elektroničke pošte bivše državne tajnice, zbog koje ju je FBI razapela, ali ne i optužila, Trump je ocijenio da je Clinton ili “lažljivica, ili izrazito nesposobna, osobno mislim da je vjerojatno oboje”.

Takvo stajalište o javnom redu podsjeća na predsjedničku kampanju Richarda Nixona 1968. tijekom koje je republikanac svečano obećao Amerikancima da će vratiti “javni red u Sjedinjene Države”, dok je bijesnio rat u Vijetnamu.

“Ali ja sam također kandidat suosjećanja”, dodao je Trump i objasnio da “svako dijete u Americi mora moći sigurno hodati ulicom, četvrti. Bez sigurnosti nemamo ništa”.

(Kliker.info-Hina)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku