hamburger-icon

Kliker.info

Dodikov bojkot Vučića : Sredoje Nović i Staša Kotarac odbili doći na prijem u Sarajevu !

Dodikov bojkot Vučića : Sredoje Nović i Staša Kotarac odbili doći na prijem u Sarajevu !

04 Novembra
07:18 2015

prijemSredoje Nović, šef Kluba srpskih delegata u Domu naroda i Staša Košarac, šef poslaničke grupe SNSD u parlamentu BiH, nisu se pojavili na prijemu koji je Aleksandar Vučić, srpski premijer, organizovao u Sarajevu.

Na prijem su pozvani brojni visoki funkcioneri BiH, kao i svi šefovi poslaničkih grupa u parlamentu BiH i šefovi klubova delegata u Domu naroda i svi su se odazvali pozivu: i iz SDS-a, SDA, DF-a SBBBiH, HDZ-a…, samo se nisu pojavili predstavnici SNSD-a.

I Košarcu i Noviću je, kao i ostalim, bio upućen poziv na lično ime, ali oni su bojkotovali prijem, što je težak udarac srpskom premijeru.Ovaj neprijateljski gest SNSD-a prema Vučiću naložio je Milorad Dodik, jer posjeta srpskog premijera Sarajevu ruši njegovu besmislenu politiku.

slobodan Vaskovic (Blog)

Podijeli

Jedan komentar

  1. Binata
    Binata 02 Decembra, 06:47

    Mam narok na davku v hmotnej nudzi?Spoločne poduozsvane9 osobyNa fačely poduozsvania hmotnej nfadze, zabezpečenia ze1kladnfdch životnfdch podmienok a pomoci v hmotnej nfadzi sa spoločne posudzujfa: manžel, manželka rodičia a nezaopatrene9 deti žijface s nimi v dome1cnosti, rodičia a ich deti do 25 rokov veku, ktore9 nemajfa predjem alebo majfa predjem najviac vo vfdške minime1lnej mzdy, žijface s nimi v dome1cnosti, okrem deted, ktorfdm v čase evidencie uche1dzačov o zamestnanie vznikol ne1rok na de1vku v nezamestnanosti a deted, ktorfdm sa vyple1ca invalidnfd df4chodok.Fyzicke9 osoby sa neposudzujfa spoločne, ak nežijfa v dome1cnosti z df4vodu, že im je poskytnute1 odborne1 pomoc v kredzovej životnej situe1cii a bfdvanie podľa 62 ods. 1 ze1kona č. 305/2005 o socie1lnopre1vnej ochrane deted a socie1lnej kuratele, alebo z df4vodu, že je fyzickej osobe poskytovane1 starostlivosť v resocializačnom stredisku pobytovou formou.

    Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku