hamburger-icon

Kliker.info

Dodik nervozan zbog Pavlovića : A jeste dosadni! Šta hoćete? (VIDEO)

Dodik nervozan zbog Pavlovića : A jeste dosadni! Šta hoćete? (VIDEO)

12 Februara
04:17 2016

NervozanPredsjednik Republike Srpske Milorad Dodik nije bio raspoložen da daje izjave za medije, povodom istrage koja je pokrenuta protiv Slobodana Pavlovića, prvog čovjeka Pavlović banke u BiH.

On je u početku bježao od novinarke N1 Jelene Mirković, izbjegavajući odgovor na postavljeno pitanje – da li će se odazvati na poziv Tužilaštva BIH u istrazi povodom tog slučaja.

Dodik je prvo upitao: “Je l’ ima poziva? Kako? Otkud Vi znate? Ozbiljno?” Nakon insistiranja da joj odgovori na postavljeno pitanje, Dodik se novinarki N1 obratio rječima:

“A jeste dosadni! Šta hoćete? A zašto Vi hoćete? Vi ste neki odvjetnik tamo nekoga? A šta Vi radite? Kako vi znate da ima poziva, a ja ne znam?”, na šta je novinarka N1 rekla da ga sada obavještava o tome.

“Nisi ti taj koji mene obaveštava. Ko si ti? Ti nisi ta koja je zadužena mene obavestiti, je l’ tako? A što se tiče suda, tužilaštva, radi se o progonu koji pokušava da se obuhvati sve ljude iz različitih sfera života i to je zloupotreba. To je ona ista priča koju smo mogli da slušamo ili da Srbi prežive ranije po sistemu ‘kadija te tuži, kadija ti sudi’. Tako ti je i ovo. To su janjičari iz Banjaluke i Republike Srpske koji tamo sjede. A što se tiče toga, vidjećemo naravno”, rekao je Dodik.

(Kliker.info-N1)

Podijeli

Jedan komentar

  1. Vidoje
    Vidoje 12 Februara, 08:03

    Vidite da je covjek problijedio od straha, vjerujem da se usro, donesite mu sa Pala jednu flasu da opere guzicetinu, tamo je ostala koja iz onih TV emisija, kad su se podrugivali onima koji se peru poslije sranja.
    Panika je, strc Milorade.

    Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku