hamburger-icon

Kliker.info

Dodik direktoru BN televizije: “Imam dvije godine, j….. ti majku, zdravo!” (AUDIO)

Dodik direktoru BN televizije: “Imam dvije godine, j….. ti majku, zdravo!” (AUDIO)

01 Februara
04:56 2013

 Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik  neumitno se približava svome političkom krajuo čemu  riječito govore njegovi sve učestaliji  ispadi i nekontrolisano ponašanje u javnosti. Što je po Dodika još gore, njegovo spremanje za strmoglavi pad sa vrha vlasti  pripremaju upravo oni koji su ga , koliko do jučer, okivali u zvijezde. Pokazuje to i primjer beogradskog Kurira koji je pod markicom ekskluzivno jučer objavio transkript  Dodikovog "razgovora" sa Vladom Trišićem, direktorom  BN televizije Vladu Trišića, kojem je prije par mjeseci  obećao da će mu u naredne dvije godine koliko ima do sljedećih izbora "j….. majku":

Dodik: Ma je*em ti mater!
 
Trišić: Pa dobro, takav način komunikacije nema smisla, zaista.
 
Dodik: Šta nema smisla?! Snim'me, pi*ka ti materina, pa me pusti u Dnevnik. Je*aću ti majku, je l’ ti jasno! Do sad’ sam te poštovao, mislio sam da treba bit’ korektan. Je*aću ti mater, imam dvije godine, je*aću ti majku! Zdravo!
 
Ovo je, prema tvrdnjama Trišića samo jedan u nizu uvredljivih razgovora koje je prvi čovjek Srpske uputio novinarima i urednicima ove televizije.Prema njegovim riječima, povod za napade na njih je prenošenje vijesti koje se ne dopadaju Miloradu Dodiku."BN televizija je samo prenijela vijest koju su objavili i drugi mediji (Tanjug, Kurir, B92…) o imovini Milorada Dodika. Pozvali smo ga za izjavu i sve to emitovali u Dnevniku. Sutradan je uslijedio poziv sa salvom uvreda i prijetnji", ispričao je za Kurir Trišić.
 
Dodik pak za  Kurir kaže  da je odnos koji ima prema ljudima po onoj narodnoj: "svakom po zasluzi", pa tako i sa novinarima te televizije. "Nismo u ljubavi, ako na to mislite. To jeste mala šala, ali nisam nikada nikoga vrijeđao. To što neko zloupotrebljava svoju profesiju govori samo o njima. A laži su da sam bilo kome slao poresku. Kako ja to mogu?! Ja sam predsjednik, a ne direktor poreske uprave. Zakoni se u RS-u poštuju, pa ako su radili po zakonu, ne znam zašto bi bilo ko strahovao", rekao je Dodik. (Kliker.info)

 

 

 

 

 

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku