hamburger-icon

Kliker.info

Dodik: Čavić je frustrirani lažov; Čavić: Dodik je lažov i kukavica

Dodik: Čavić je frustrirani lažov; Čavić: Dodik je lažov i kukavica

16 Maja
15:17 2017
Milorad Dodik, predsjednik RS optužio je Dragana Čavića, bivšeg predsjednika RS, da je patološki lažov koji je lično dogovarao privatizaciju oko 750 preduzeća u RS za vrijeme dok je on bio predsjednik.

Istovremeno, Čavić je Dodika prozvao kukavicom i najvećom štetom po RS, i pozvao ga na javni duel na kojem bi suočili međusobne argumente.

Sve je počelo Dodikovim obraćanjem na pres konferenciji u Narodnoj skupštini RS na kojoj je demantovao Čavićeve tvrdnje da je dvorana košarkaškog kluba Igokea finansirana od strane Birača.

Dodik je rekao da su to laži isfrustriranog Čavića koji je izgubio sve izbore, a koji je, kako je rekao, za vrijeme vlasti SDS-a lično dogovarao privatizacije državnih preduzeća.

Čavić je rekao da je Dodikovo obraćanje, u kojem je spomenuo njegovu porodicu, shvatio kao ličnu prijetnju, i istakao da Dodik nema dovoljno muškosti da se licem u lice suoči s njim.

Dodik je optužio Miladina Stanića, poslanika SDS-a, da je tražio novac da napusti SDS, i demantovao njegove tvrdnje da je javni novac umjesto izgradnje bolnice u Istočnom Sarajevu otišao u finansiranje Igokee.

(Kliker.info-NN)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku